torstai 14. helmikuuta 2008

Vauvasuihku ja muita omituisuuksia

Huomenna on babyshowerit, minkä vuoksi olenkin tehnyt mitä omituisimpia asioita: brainstormannut (jee, sain käyttää sitä taas!) vauva-aiheisia sanoja vastentahtoisen Nuun ja vähän myös Mierolaisen kanssa (tosin N ja M ovat jotenkin niin angstisia, että niiden ehdotukset liikkuivat lähinnä akselilla abortti-kondomi-itsemurha, kun minä hain enemmän kuutti-kurahaalari-koliikki-tyyliä) vauva-aliakseen, jossa huomenna "leikkimielisesti" kisailemme, etsinyt erilaisia vauva- ja vauvaeläinaiheisia kuvia vauvamuistipeliin sekä kuvia julkkisten vauvoista "tunnista julkkisvauva"-leikkiin.

Oikeastihan minusta mikään peli ei ole leikkiä, mutta koska seurassamme on hormonaalisesti epästabiileja yksilöitä, olen valmis esittämään.

Sen lisäksi huomenna on etsittävä DVD (tai todennäköisimmin laiton nettikopio) elokuvasta "Hei kuka puhuu nyt?" sekä ostettava jonkinasteinen marsipaanihaikara tms. kakun päälle, jonka, AI NIIN, senkin siis teen vissiin. (Sen lisäksi että olen tekemässä opinnäytetyötä Nuun kanssa hyvin pitkälti koko päivän. Onneksi saimme jotain ei-vauvoihin liittyvääkin tehtyä tänään, mutta valitettavasti tuotoksemme oli niin ylimaallisen hyvä, että olemme melko varmoja, että toimeksiantajamme mahtipontisesti nimetty brändiryhmä teilaa koko systeemin. Kuten aina, edelläkävijöiden osa on kova, ja me jo sovittelemme ko. viittaa harteillemme - ja marttyyrinkruunua päähämme: "Hyvä on, tehdään siitä sitten ihan paska jos kerran haluatte!)

Ai niin, mun pitää vielä löytää aikaa photoshopata huhtikuussa saapuvan uuden tulokkaan isän ja äidin kuvat yhteen à la Conan O' Brien, jotta nähdään, miltä se oikein näyttää (vaikka asialle ei huonossa tapauksessa enää mitään ehdi tehdäkään, ja kaikki Conania katsoneet tietävät, että jotkut tapaukset todella ovat huonoja).

Eikä siellä bileissä vissiin edes juoda (mutta lauantaina juodaan senkin edestä, lupaan sen).

Mun (tänään) keksimässä vauva-aliaksessa (onpas muuten aika kulunut, ei ole montakaan vuotta siitä, kun tehtiin AIKA erilainen alias samalle porukalle) mun lempivastaus on Matti ja Mervi. Koska mun (tänään) keksimissä vauva-aliassäännöissä kaikki pitää selittää vauvoihin, lapsiin ja yleensä jälkeläisiin liittyen, tämän selityshän on yksiselitteisesti: Tunnettu julkkispari, jonka ei tulisi lisääntyä. (Kun nyt ollaan aloitettu päivä tällä julkkisten haukkumislinjalla.)

Kämpässä haisee muuten uskomattoman pahalle. Ellei tää olisi niin korkealla, lähtisin etsimään nurkista kuollutta rottaa. Törmäsin myös rappukäytävässä drinksuja kantaviin espanjalaisiin, mikä enteilee yöunenmenetystä (jo on AIKAKIN, mähän olen ollut pirteä kohta puoli päivää!), mikä taas sai kyseenalaistamaan, oliko se, että HOAS-toimiston virkailija neuvoi minulle vilunkikonsteja kuinka saan pitää kämpän vielä kauankauan SITTENKÄÄN hyvä juttu.

Tosin apteekissa kertoivat, että korvatulpat voi teipata IT:llä, jos eivät muuten pysy. Ja yöpöydällä on varuilta pikkupullo Jallua.

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Haluasin nyt huomauttaa että mielestäni emme olleet angstisia vaan realisteja. Nuu on saattanut hyvinkin ehdottaa elämän lopettamiseen liittyviä asioita mutta minähän brainstormasin (heh) suoraa tarinaa.

"Hei, kuka puhuu nyt?" löytynee Nuun avustuksella helpoiten? Näin uskon.

Tuo nauratti heti kovasti: "Hyvä on, tehdään siitä sitten ihan paska jos kerran haluatte!"

Jeh, nyt kahvia. Huomiseksi muuten ilmestyi sairastapauksen vuoksi yksi lippu FME:hen.

Anonyymi kirjoitti...

Älä. Mä aion sammua Perhon pöytään ja piste.