maanantai 11. helmikuuta 2008

Manic monday, again!

Uunissa porisee uusin fuusiokeittiökokeiluni, jossa on vaikutteita niin italialaisesta kuin napolinpatakeittiöstä (miten niin ei voi sanoa), ja se on pizzaa lasagnen olomuodossa (eikä siis mennyt pilalle). Tosin olen tehnyt saman eksperimentaalisen kokeilun ennenkin, ja se maistui suorastaan erinomaiselle, joten en aio välittää. Lusikalla syöminen ei tarkoita, että liemisessä pizzassa olisi jotain vikaa. Lisäksi ostettuani nuo kirotut aineet, joista tämä ruoan tapainen on valmistettu, unohdin ostaa vessapaperia, jota alunperin menin hakemaan. Miksi mulla on kaapissa VIISI pakkausta talouspaperia, eikä yhtään vessapaperia? Mitä mä olen ajatellut, tai se tarjouksen laatija, koska nuo ovat selvästi ostettu sellaisesta, vessapaperiahan menee huomattavasti enemmän kuin talous-sitä? MITÄ??!

Tänään kävin pumpissa ja meinasin syödä kaikkia saatavilla olevia esineitä, koska dancetränseversiot kaikista maailman lauluista sattuivat päähän, kai viikonlopun ansiosta, jonka aikana musiikki oli kontrastilla mitaten todella kaukana tästä sotkusta. Toisaalta, siinä tilassa tempoilin pysähtymättä vaihteleviin suuntiin käyttäen pahaa energiaa muuhun kuin tappamiseen, jolloin se tavallaan jalostui hyväksi, vaikkei tappaminenkaan aina ole pahasta. Muttei mennä siihen nyt. Lisäksi ostin sekavasta tilastani johtuen 10 kerran solariumkortin respasta, vaikka juuri tajusin, etten ehdi sitä käyttää kokonaan ennen uutta tatuointia. Jotenkin aloin vain sääliä niitä raukkoja, koska tiskillä oli samalla myöskin täti-ihminen, joka huusi naama punaisena siitä, ettei sääntöihin tehty poikkeusta hänen tähtensä (voiko tällaisesta oikeasta olla aivan vilpittömän yllättynyt eikä saattaa käsittää sitä?), joten solariumkortti oli tarjolla olevista esineistä se, jota eniten omakseni halasin. (MITÄ?? minä halajan, onko siitä vain tuo muoto? nyt halataan sitten, ihan sama.)

Eikä siinä kaikki, sillä näin myös työpaikkani yhden suurimman asiakkaan tärkeän henkilön, ja jotenkin keskustelu johdattui lasketteluhousuihin, ja olin kauhuissani ja punainen, sekä puhuin suu puoliksi kiinni estääkseni sylkemisen, mikä puolestaan oli omiaan tekemään naamastani jollain tapaa pahasti vaurioituneen näköisen. Ei haittaa, HILJAA.

Ps. Fuusio pizzange on Gisele-Bündchen-Victoria's-Secretin-alusvaatteissa-syntisen hyvää, ja sen olomuoto on tiivistymään päin, niinkuin.. no en keksi mitään.

13 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Nyt oli kyllä niin skitso monologi että mulla meni aihepiirit ihan ohi. Olipahan hauska! :)

panu kirjoitti...

Voi perse, ton herkkuruuan PLUS L-koodin mä sitten missasin. Enkä oo yhtään sen levänneempi. Mulla on varmaan syöpä tai joku. Onneksi mulla on syöpävakuutus, josta saan heti 20 000, kun diagnoosi pamahtaa! Jahuu! Goa kutsuu!

panu kirjoitti...

Tosta sun sylkemisenestojumpasta tuli mieleeni duunikaveri, joka oli oppinut, että asiakaspalvelussa ei haukotella. Niinpä se sitten pidätti sitä haukotusta aina silleen, että se näytti ihan tosi paljon ilmavaivaiselta virtahevolta jolla on jotain outoa suussa.

Et oiskohan se kuitenni ollu parempi jos ois vaan siististi haukotellut vaikka käden takana?

Ei niin että kehottaisin sua vaan vapautuneesti sylkemään menemään:D Say it, don't spray it! (Mä en muuten oo huomannu et sä sylkisit mitenkään erityisen hirveesti...)

Mierolainen kirjoitti...

Mä en nyt malta vaikka kuinka pinnistelen ja pidättelen... eiiih... ihan kohta... aaarrghhh... GOOD GIRLS DON'T SPIT!

AHAHHAAHHAH!! Mulla on niin hauskaa täällä töissä että! Ainakin näin hauskaa. Haluaako joku ilmoittautua vapaaehtoisesti kuuraamaan mun kämppää?

Ja niin, haukottelunesto on hyvä taito. Karatessa joutuu punnertamaan jos haukottelee. Tämän turhan tiedon teille tarjoaa: Mierolaisen knoppipalvelu

panu kirjoitti...

Hyvin pidätelty.

Mierolainen kirjoitti...

Ootte nyt sitten lisänneet tuon Dolls Dancers Diaryn tonne listaan? Melkoisia koomikoita olette. Voi luoja mitä merkintöjä: Prinsessahuttua ja pinkkiä Corvettea, hui hai.

Ei täs muuta, on vähän tylsää. P.S. Foto olis kiva yllätys.

nuunis kirjoitti...

dollukoiden päiväkirja on aivan hulvaton. olen joskus nauranut itseni melkein tärviölle sen kanssa, mieldeä.

sylkeminen on inhimillistä.

Kesäminkki kirjoitti...

sylkeminen on erittäin jees, tehdään siitä uusi trendi!
ja muuten merkinnästä haluaisin sanoa, että täällä oikein hullutellaan ja se on hyvä! (vaikka mä kyllä kuulin noi jutut tänään ihan livenäkin, ja livenä kaikki on parempaa. muistaakseni.)

sitä paitsi KUKA haluaa olla hyvä / kiltti tyttö kysyn vaan?

Anonyymi kirjoitti...

On kerrassaan ilahduttavaa nähdä, että sekä Nuuniksella, että Panulla (lol) on täysin erilaiset kirjoitustyylit. Jo pelkästä tekstistä pystyy tunnistamaan kummasta on kyse, katsomatta merkinnän jättänyttä nimimerkkiä. Ehkä se johtuu siitä, että Nuun tekstejä olen lueskellut pidempään ja oppinut tästä johtuen tunnistamaan sen.

Katsoin tänään American Next Top Model-sarjaa torrenteilla netistä imettynä, joten HAHAA, olen edellä Suomessa näytettäviä jaksoja. (PLIIZE, älkää kertoko muille :D ) Jaksossa puhuttiin omasta kävelytyylistä lavalla ja tästä johtuen tuli erityisesti mieleen oma kirjoitustyyli, joka on erityisen hienoa mielestäni silloin, kun sen todella erottaa ja pystyy yhdistämään ihmiseen tekstin takana.

Tästä yhteenvetona voi siis sanoa onnittelut ainakin Nuunikselle, hieno oma tyyli kirjoittaa! Panulle terkkuja, ehkä opin tunnistamaan sunkin tyylisi omaksesi, kunhan vähän pidempään seuraan menoa ja meininkiä. Mutta miksi Panu? :)

Mulla oli kamala hikka viininjuonnin jälkeen, mutta se loppui, kun kirjoitin tämän kommentin. Aamen, tähän on ilmeisesti hyvä lopettaa.

panu kirjoitti...

Hahaa, Cherppa! Heippa! Mä olen nähnyt nyt pyörivän modelin jo AIKAPÄIVIÄ sitten. Se on ihan paras se "eksoottinen perhonen", mun lemppari <3
Panu tuli siitä, että Nuu ehdotti, että kommentoisin sen blogeja, "vaikka sitten nimellä Panu" kun pelkäsin, että mut tunnistetaan. Mä oon niin kirjaimellinen:D

Nyt ei enää huoleta tunnistaminenkaan.

panu kirjoitti...

Mierolainen: vai ei dollukat maistu, häh? HÄH?

Dollukat on parasta viihdettä ikinä, ja ainoa blogi Nuun lisäksi, jota Panu on seurannut ennen tänne blogilandiaan saapumistaan - ts. Panun blogillinen esikuva.

Että eipäs pilkata siellä toisten esikuvia.

Mierolainen kirjoitti...

Anteeksi, en tiennyt sohaisevani ampiaispesää nimeltä Panu kun vähän ihmettelin tuota Dollukkajuttua. Onhan Johanna, Julia ja ne muut varmaan "ihan kivoi" ja... ääh, vittu mä en pysty. Anteeksi.

nuunis kirjoitti...

kiitos cherppa, todella kauniisti sanottu :) tulin iloiseksi ja aloin hymyillä, onneksi sen kirjoittamisesta oli sullekin se hyöty, että hikka loppui, sillä hikka on toisinaan hyvin työläs-