maanantai 24. maaliskuuta 2008

Ystäviä haetaan

Otsikon sanoilla oli joku reppana googlannut ja päässyt tänne. Me voidaan kyllä olla sun kavereita, jos tarjoot?

Myös nimellä Virpi Kätkä pääsee tänne. Siistii? Meillä oli muuten Fridan kanssa uskomaton virpikätkämäisten vaatteiden löytämisen myötätuuli, kun oltiin valmistautumassa Tampesterissa Kornin keikkaan; kai tämäkin on jonkinlainen merkki jostain.

Vikavirtasuojan kytkentä, digiboksin ylikuumeneminen ja vessanraikastimet ovat myös aika hauskoja. Kun Minkin kirjoituksista aina haetaan alastomana Annaa ja Panua, meiltäpä haetaan Tuuli Matinsalo+naked. Yksi, mistä olin itse henkilökohtaisesti erityisen huvittunut, on sanapari uhkasi hypätä; kuka taas oikeasti googlaa näin? Vaihtoehtoisia lähestymistapoja johonkin tarjoavat vammaisuus seksi sekä ratsastuksenopettaja+pedofiili. Plan B skeittilaudat ei valitettavasti löydy täältä, eikä pupen tatuoija, saati sana hippi. Alan jo suunnitella iltapukuani, sillä ilmeisesti perusteilla on googlen mukaan myös Panu Awards elokuville, ja aion kyllä päästää kunnia- eli VIP-vieraaksi ja valita seuralaisekseni jonkin komean rokkarin. Tästä huonolla aasinsillalla päästään sanoihin Ville Valo linnanjuhlat, josta olen oikein ylpeä. Lärvilauta liha on jännittävä yhdistelmä, ja kotiseutuhengessä on tällä kertaa googlattu Leppävaara häiriköinti, josta emme tietenkään taas tiedä mitään. Kolarin puhelinyhtiö ja Alepa mainonta häkellyttivät tietyllä tapaa myös.

Huisaa on, että provokatiivisista otsikoista ei ole poikinut kuin pari hassua avainsanaparia, jotka ovat vielä niinkin tylsiä kuin naked poker ja free porn poker. Plääh, sanon minä, mikä taas onkaan yllytyksen palkka, niin; ei mikään.

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

ihmiset guuglaa niin väärin ja oudosti, ettei voi kuin toivoa, ettei ne ole tosissaan. vaikka musta toi ystäväjuttu oli aika surullinen kyllä.

nuunis kirjoitti...

toivotaan, että se on läppä tai jotain samankaltaista kuin se apulannan ilmoitus lehdessä, että haetaan faneja silloin aikanaan. (okei, panu kertoi mulla tän, mutta kuitenkin, ajattelin sitä heti ton otsikon kohdalla, tahtoisin ettei toi olisi surullinen. ja ollaan me sen kavereita, ihan varmasti, toivottavasti se lukee tätä).

panu kirjoitti...

Ja siis mähän oikeasti vielä kaiken lisäksi RUPEAISINKIN sen kaveriksi, jos se haluaisi.

Mä en kestä kun ihmiset on ystävättömiä. Tosin mulla on nykyään ihan hirveä kiire, ehkä mä voisin lahjoittaa jonkun mun ystävistä sille?

Kivaa et joku päivittää.

panu kirjoitti...

Panu Awards on muuten paras idea ikinä!

Tosin sen on vissiin järkänny joku kannatusyhdistys, koska itse en ole (tietääkseni) hankkeessa mukana.