sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

I am one of those melodramatic fools

Olen merkinnyt viimeksi kolme (3) päivää sitten! Taidan elää niin epäterveellisesti, että runosuoneni ovat tukossa. Meinasin tikahtua nauruun äsken, sillä Panu laittoi munakellon soimaan pullien valmistumisen merkiksi, mutta sen soidessa unohti, että se oli pullamerkki. Nyt meillä on hiukan ylikypsiä pullia, vaikka mieluimmin syötäisiin vähän raakoja (en ole varma onko tämä oikeasti makumieltymys vai aivojen muokkaama käyttäytymismalli täsmäämään kaikkeen muuhunlaiseen kärsimättömyyteen).

Eilen sain aivan infernaalisen vaatepaniikin, kun olin lähdössä Minkin kanssa juhliin. Reuhdoin kaikki kuteeni kaapeista ulos, heittelin niitä ympäriinsä ja sudin niissä edestakaisin vaarallisesti. Lopulta Panu sai vakuutettua, että yksi vanha nuttuni on juuri sopiva kyseisen tilaisuuden luonteeseen, ja niinhän se oikeasti olikin, enkä vieläkään tajua mitä skitsoilin. Joka tapauksessa. Koska Minkki ehti jo raportoida illan kulusta, ei itselläni ole juurikaan lisättävää, eikä se todellakaan johdu siitä, että olisin jotenkin tylsämielinen ja makoilisin muka ihmisten lattioilla. Tänään olen ollut onnenmyyrä, sillä kun tulin koutsaamasta, oli Panu tehnyt aivan satumaisen ihanaa ruokaa; jos lempijuomani on ilmainen viina, niin ehdoton lempiruokani on toisten laittama.

Panu kyselee toistuvasti multa, kuka Greyn Anatomiassa on Grey, vaikka se ei itse sitä myönnäkään enkä minä sitä myöskään tiedä.

9 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

Mä en tajua miksi mä en muista koskaan kysyneeni:D :D

Tosin systeri pelkää, että mulla on altzeimer. et joo, hyvin on todennäköistä.

Mierolainen kirjoitti...

Otsikosta taas pisteet. Hyvä veto ottaa Green Day haltuun.

Onko se Panu oikeasti NOIN hyvä kokki? Kävin äsken kaupassa enkä tiennyt yhtään että mitä ostan. Syön nyt sitten leipää näköjään, ruokaa en ostanut.

nuunis kirjoitti...

ja eka nuunis on taas panu, huoh.

ja se on myös NIIN hyvä kokki, tekee maailman parasta tulista mitävaan. oli ihan parhautta, niin hyvää ja terveellistä.

Kesäminkki kirjoitti...

green dayhan viittaa käsittääkseni täsmälleenkin eiliseen ja illan huikeimpaan vokalistittareen <3
greyn anatomiassa itse grey on meredith, jonka sukunimi siis on grey ja jonka äiti ellis grey on sarjassa legendaarinen, vaikkakin nyttemmin jo juurikin alzheimeriin menehtynyt kirurgi, jolla oli suhde seattle grace -sairaalan ylilääkärin kanssa.
ja nythän sarjaan uutena on tullut kolmaskin grey, nimittäin meredithin pikkusisko, jonka nimeä en valitettavasti juuri nyt ulkomuistista saa vedettyä.

riittääkö? haluatteko tietää jotain muuta yhdentekevää triviaa jostain muusta yhdentekevästä sarjafilmistä?
oliko muita värejä?

panu kirjoitti...

Grey on NAINEN?!!!!!

Mä olen hyvän ja terveellisen kotiruuan puolesta puhuja. Se tekee mut välillä ihan hyväksi kokiksikin. (plus et oon alkanu kasvissyöjäksi niin sikanuorena, että oli pakko opetella tekemään omat ruuat, kun ei mutsi osannut...)

Leipoa mä en osaa niin yhtään.

panu kirjoitti...

Anna mä arvaan kesäminkki: sulla on telkkari?

Mierolainen kirjoitti...

Vähänkö on muuten outoa elää televisiovapaassa elämässä. Tai siis, onhan tuo laatikko tuossa elokuvia varten mutta muutoin voi tietenkin sitten... ottaa viestejä avaruudesta vastaan? Poimia koodirivejä kohinasta?

Väsyttää mutta ei voi mennä nukkumaan vielä.

Kesäminkki kirjoitti...

mulla on kuin onkin telkkari, ja pidän sitä pyhänä olentona. mullahan on oikeasti tunnetusti lukujärjestys seuraamistani sarjafilmeistä, joita on tavallisesti lukuisia per päivä. onneks äsken oli loma, niin saattoi katsoa rästiohjelmat pois... nyt olis enää kymmenen despisten jaksoa näkemättä.
huoh.

panu kirjoitti...

Joo siis mä taas oon paheellinen "tuotantokausi kerralla"-ahmaisija.

Despiksetkin meni huikalla tossa jo vuosi sitten:)

Et kyllä mäkin telkkaria katon, en vain telkkarista, enkä jaksoitellen. Ei pysty. Liian ahne.