maanantai 17. maaliskuuta 2008

Dusan Mandic

Törmäsin juuri opinnäytetyötä tehdessäni maailman ehkä siisteimpään sukunimeen, joka on Lievetmursu. Oikeasti, miettikää nyt ja sanotaan se vielä, LIEVETMURSU. Aion niin vaihtaa nimeni tuoksi vielä joskus, olisi aivan mahtavaa tavuttaa sitä kaikille ja katsella niiden pidättelevän nauruaan. Ehkä pakotan Pörrinkin vaihtamaan itsensä Pörri Lievetmursuksi, ja se saa luvan kasvattaa sellaiset mursuviikset sen kunniaksi. Myös Panu Lievetmursu sointuu yllättävän hyvin, samoin Kesäminkki Lievetmursu. Mikäköhän toinen sukunimi sopisi maksimaalisen sairaalla tavalla tavuviivalla yhdistettäväksi Lievetmursuun? Itse mietin pumpernikkeliä, mutta se ei taida olla sukunimi, ja edustaa aika eri tyylisuuntaa. Tässäpäs taas erinomaisen hyvin keksittyä korvaavaa mietintää, vaikka pakko rauhoittaa Panua sen verran, että mulla on jo yli sivu paskaa ja jäsentelemätöntä tekstiä, wuhuu! Nauroin myös ääneen kun Panu oli heittänyt mua Facebookissa Simon Cowellilla; kostoksi lähdin Panun kanssa Hollywoodiin golden ticketillä.

Tulisipa joku ystäväni tänään yllätysvierailulle punkkupullon kanssa, voisin antaa korvauksena puolikkaan suklaajuustokakun. Tänään en aio poistua kotoa, joten mikään korvaava suorite ei käy, sellaisia on siis aivan turha ehdotella, vaikka ajatus toki niissäkin olisi joko kaunis tai sitten likainen.

11 kommenttia:

panu kirjoitti...

Mä oon tässä hetken miettinyt että en varmaan poistu kämpiltä enää koskaan, mutta kuinka ollakaan ,onkin pakko mennä koulun kirjastoon. Yök.

Mäkin melkein aloin tekeen sitä mut en mä sit pystynytkään.

panu kirjoitti...

Nuu onksul viel se Guitar Hero?

nuunis kirjoitti...

on on! oisko sitä kivaa pelaa punkuissa, huh?

panu kirjoitti...

ois kivaa pelaa mut mulla alkaa edelleen sydän hakkaa tuhatta ja sataa ihan pelkästä limpparista, eli jos nyt sitten ei kuitenkaan ainakaan juovuksissa.

Plus et oon taas huomenna menossa ripille neljältä, et ois ihan helvetin hyvä et synnit ois tavallaan öm tuota menneisyydessä eikä ainakaan koko nainen HAISISI niille.

Mut se Guitar Hero kiinnostaa kyllä kovasti, samoin eräs hassunnäköinen eläin, joka on minusta ihan OK. Katson kyllä juopottelua sujuvasti vierestä ja voin jopa antaa kehitysehdotuksia.

Mä oon edelleen fyysisesti ihan romuna launtaista et ei tarvii kyl miettii onks tää nyt se mun lifestyle vai pitäiskö hankkii elämä, kun vaihtoehto on selkeästi vain kuolema:D

nuunis kirjoitti...

ah, sulla on kieltämättä ihan pointteja tossa. tuu milloin vain, me ollaan täällä ja koska oon ite niin masentunu tästä niin punkkikin on ihan uuvuksissa myötätunnosta.

panu kirjoitti...

Ai OPN masentaa vai elämä vai punkki vai Guitar Hero?

Voi nimittäin auttaa kahessa vikassa ottamalla ne haltuuni;)

Kahteen ekaan en koske, omassaki ihan tarpeeksi.

nuunis kirjoitti...

no itseasiassa ne on just ne kaks ekaa, ja kyllä vähän guitar herokin, ja punkista riittää useammallekin, kun se on maailman söpöin elikko.

panu kirjoitti...

Tyypillistä.

panu kirjoitti...

Mua ei kerranni maseenna yhtikäs mikään, mutta koska olen minä, mua sitten onkin alkanut huolestuttaa SE, ettei mikään masenna.

Onkohan mulla aivovaurio kun en nää, miten hirveä paikka tämä maailma on ja miten täynnä syitä vetää päälle kunnon ahdistus?

Oon jopa yrittänyt maanitella Luckya pyörittään mulle Buffyn neljättä tuotantokautta, enkä oo ees tappanu sitä, kun se jaksaa pyörittää aina vaan johonkin puoleenjaksoon:D Ihan chillisti vaan et "ai jaa".

Tänään vois illalla käydä lenkillä, non? Sais jotain järkee tähä touhuun? Pieneläinkin pitäisi?

Nyt on vissiin päivä et nytkin vois tietty mennä mut en tiiä, jotenki tuntuu oudolta idealta, pitäisköhän venaa siihe ko pimenee?

Näitsä et mua ois purru vampyyri tai joku semmoinen? Oireet täsmää: valo pelottaa, valkosipuli ei maistu, veren maku suussa.

Kesäminkki kirjoitti...

:D pörri lievetmursu on kyllä ehkä epäeroottisin nimi maailmankaikkeudessa koskaan :D

masennuksesta puheenollen: malen omakohtaisen empiirisesti huomannut, että viinanjuonti aiheuttaa masennusta ei seuraavana vaan SITÄ seuraavana päivänä. mun mielestä se on epäreilua ja perseestä, koska siihen mennessä se kaikki hauskuus on yleensä jo unohtunut ja työtkin taas alkaneet, eli muutenkin vituttais. kiitos vaan. joten mua masensi eilen ja tänään oon taas ihan marsuminkki, eli reipas.

Kesäminkki kirjoitti...

mursuminkki, ei marsu. koska sehän ei liittyisi tähän mitenkään, ja moista me ei haluta.
d'oh.