torstai 17. huhtikuuta 2008

"Oikeaoppinen marisija muistaa, että valittamisessa säännöstely on valttia."

Jos jakaisin bloggauksiani kategorioihin, niin kuin jotkut isot pojat tekevät, niin yhden olisi jo mainintojen runsauden perusteella oltava Ville Valo. Vaikka sinänsä hänen suhteen mulla on vain mainintatauti, eikä oikeasti mitään tietopohjaista kerrottavaa. Tänään postissa tulleessa MeNaisissa Ville tosin näyttää aika paljon Mikko Kuustoselta, ja se ei ole kauhean hyvä asia. Sellaista se raitistuminen kai teettää, vaikka en kyllä tiedä kauheasti Mikonkaan päihteiden käytöstä.

Eikö muuten ole hassua, että Good Charloten kaksosista toinen seukkaa Parisin kanssa ja toinen on tehnyt Nicole Richien tiineeksi? Tästä tulee mieleeni hauska läppä, kun olimme lähdössä Hollantiin ja kannoimme ponin evässäkkejä rekkaan, niin eräs hauska mies totesi että "kyllä kantava nainen on kaunis". Mahtava kaksoismerkitys tässä meillä, mietin tätä usein kun roudaan laatikoita töissä, vaikka niissä tamineissa ei olisi Jeesuskaan kovin soma. Niin ja se hauskuus piili siinä, että Paris ja Nicole eivät liene kauhean lämpimissä väleissä sen telkkariohjelman jälkeen, vaikka se ohjelma olikin aika täydellistä viihdettä aivokuolleeseen mielentilaan. Parisilla on myös aivan mahtava nasaaliääni.

Taidan katsoa Viva La Bameja koko päivän, vaikka pitäisi tehdä kaikkea muuta. Ehkä olen kevätmasentunut, vaikka siinä ei mitään järkeä olekaan, tai oikeastaan varmaan juuri siksi. On tavallaan mieletöntä, kuinka tärkeimmän ihmissuhteen laskusuhdanne vaikuttaakin niin lamauttavasti, oli sitten kyseessä kuinka pieni tai hetkellinen riita. Sen miettimiseen menee kaikki energia ja siksi kaikki tekeminen tuntuu menevät päin väärää, kun ajatus on kaikkea muuta kuin mukana.

Taidan kirjoittaa tänään merkinnän joka kerta, kun muistan mikä vielä on huonosti, joten näitä on oletettavissa varmaan tsiljoona; en siis ole otsikon henkilöitä.

4 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Tuli mieleeni, että ootkohan mahdollisesti pikaistuksissasi tappanut Panun? Ei ole mitään havaintoja internetissä tehty aikoihin. In Real Life -havaintoihinkaan ei liene luottaminen.

nuunis kirjoitti...

:D en ole. kysyin itsekin panulta selitystää tähän bloggaamattomuuteen, johon se vastasi, ettei tahdo lukea meilejä ja tää on vaan klikkauksen päässä niistä, joten se ei valitettavasti voi kirjoittaa vielä.

she'll be back, do not be troubled.

Kesäminkki kirjoitti...

mikko on tietysti raivoraitis, sehän on mitä syvimmin uskonnollinen ihminen ja niillä on taipumus kuivua, ihan fyysisestikin.

ja aika hauska mies oli kyllä, vaikka mä olen eri mieltä tiineiden naisten kauneudesta. mutta mä olenkin pahasuinen ihmisvihaaja, enkä ansaitse siis esim. päästä amerikkaan. tai jotain.

nuunis kirjoitti...

niin ja olen tosiaan itsekin eri mieltä siitä kauneudesta, siis samaa mieltä minkin kanssa. hyi saatana, niitä ei kyllä ilokseen katsele, mäkin siis joudun vähintään helvettiin tai korsoon.