maanantai 28. huhtikuuta 2008

I've got the power!

Tänään taas tuli todistetuksi se, että vaikka en ole kovin vahva, purkautuu se toisinaan sykäyksinä siten, että rikon aivan uskomattomia asioita. Tähtihetki näistä oli se, kun katkaisin renkaita vaihtaessani sellaisen ristiavaimen, niin että se metalli tosiaan katkesi, naps vaan, ei siis edes mikään liitos pettänyt. Mainostoimistossa myös erään kerran olin poistumassa jollekin tärkeälle ja kiireiselle asialle, kun ovenkahva suorastaan räjähti irti ja koko kahvasysteemi meni särki. Tämänpäiväinen tapaus taas oli sellainen, että rempaisin vahingossa kuorkin sivuliukuoven pois kiskoiltaan, se jotenkin vähän napsahti ja jäi roikkumaan surullisen näköisesti. Olin jo painaa paniikkinappia ja alkamassa kirkumaan, kunnes spottasin samassa kaupassa olevan toisen rekan ja päätin kysyä sen kuskilta neuvoa. Tämä kuski oli täsmälleen ZZ Topista karanneen näköinen, mutta oikein vahva ja ponteva saaden oven varsin helposti paikoilleen, mutta kehoitti mua olemaan varovaisempi ensi kerralla.

Minä aion mennä vappuna äidille syömään kakkua. Mitä te aiotte?

6 kommenttia:

panu kirjoitti...

Mä menen tupareihin tapaamaan vanhoja tuttuja, mutta varmaan aika chillisti. Päivällä mietin, pitäisikö oikeasti mennä katsomaan mantan lakitus, kun en koskaan (!!!!) ole sitä nähnyt.

Seuraavana päivänä hyvin todennäköisesti syön mutsilla munkkeja ja juon simaa.

Kesäminkki kirjoitti...

mä varmaan makaan huumattuna ja korisevana kelliksellä, ja äiti työntää toisesta suupielestä sisään tippaleipää ja toisesta munkkia. ja välillä se nostaa mun sairaalasängyn ja tippatelineen pihalle, jos on nätti sää, ja ulkoiluttaa mua vähän. ja tyhjentää sorsaa.

voimista vielä: on muuten oudolla tavalla tyydyttävää saada jotain todella epätodennäköistä mäsäksi ihan silkalla raivolla. mä rikoin tänä aamuna tiskatessani lautasen, mutta se ei ollut kivaa ja aloin melkein itkeä. oon ehkä vähän säälittävä just nyt.

sanavahventeena dr. philin huonovointinen ulkomaalainen kollega, drpug.

Mierolainen kirjoitti...

Mä ajattelin mennä vappuaattona tuttavapariskunnalle kylään, en oo nähnyt vissiinkään vuoteen heitä ja ovat tässä välissä myös muuttaneet. Vappupäivänä aion mennä katsomaan Sad Circusta Lohjan Keskusaukiolle. Aion myös ehkä itkeä kun tiedän ettei tarvitse mennä pääsykokeisiin, niin hyvin on ennakkotehtävät hanskassa.

Annakoo kirjoitti...

ihanaa. mä olen kanssa melkoinen hajottaja. niin itseni kuin tavaroidenkin. yleensä en edes tiedä mistä esim. kaikki haavat ja mustelmat tulee. eilenkin suihkussa ihmettelin, että johan on muhkea tuo tennispallon kokoinen sinivioletti mustelma tuossa reidessä eikä tosiaankaan mitään käsitystä siitä, mistä lie tullut.

mä menen vappuna eli nyt kohta töihin ja pääsen toivottavasti jo alkuillasta tiskin tälle puolen ottamaan muutaman olusen tai siibertin.

vappua nuunikselle ja panulle!

Mierolainen kirjoitti...

Mun puolesta kanssa oikein hyvää vappua teille, älkää vetäkö Leppävaarasta övereitä.

nuunis kirjoitti...

on aina kiva kuulla, et muutkin rikkoo juttuja, ja vielä kivempi, et muutkin kolhii huomaamatta. mulla tällä hetkellä käsivarret ns. paska narkkarityyliin mustelmilla, siistii, enkä muista kopsauttaneeni ja jos se on kerran näin toistuvaa niin luulisi huomaavan, mutkun ei.

:) hyvää vappua myös annareetalle, sekä minkille, mierolle ja kaikille muille pikku tirriäisille!