perjantai 11. tammikuuta 2008

Mitä ihmettä?

Mitä tarkalleen ottaen on "nougat"? Miksi puuterilla ei ole muiden meikkien tapaan informatiivisempaa nimeä, kuten poskipuna tai ripsiväri? Mistä jääpala jäätyy ensin, ja onko järjestys aina sama? Mistä ihmeestä tulee lapsien kuumasta käyttämä sana "poppa"? Miksi jotkut sanat näyttävät niin hassuilta kirjoitettuna, esimerkiksi asianajaja tai Linnanahde, ja ne on mahdollista lukea tavuttaen ja painottaen ihan päin väärää? Miksi joulukuu on vuoden pimein aika, vaikka tammikuu on kylmin, miksei niitä ole mukavuussyistä yhdistetty? Miksi jotkut luulevat, että oranssi feikkirusketus näyttää hyvältä? Miksi ihmisillä on kainalokarvat? Miten sydämen kuva, siis esimerkiksi tietokoneitse piirretty <3, on keksitty, koska oikea sydän elimenä on aikalailla erinäköinen? Ovatko vessanraikastimet, jotka värjäävät huuhteluveden jonkin väriseksi, haitallisempia luonnolle kuin värjäämättömät? Mistä tulee sana "lounas"?

3 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Onpa hyvät kysymykset!! En osaa vastata kuin tuohon sydänkysymykseen. Muoto <3 vastaa vähäisen tota takaosastoa. Esimerkiksi jos tarkastelet Love Recordsin logoa, ymmärrät yskän. Kaikki rakastaa pyllyjä, paitsi me jotka välitetään vielä enemmän tisseistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hola Nuu!

Aina, kun sulla on näitä kysymyksiä, niin mä rupeen miettimään lisää moisia ja toivoisin, että oisin joko neljä tai mulla ois Torstin ja Kirstin suora numero mun kännyssä. Että tänks vaan, nyt on taas illaksi tekemistä :)

nuunis kirjoitti...

tunnustettava on, että torstille ja kirstille tekisi itsenikin mieli soittaa, ja kai siksi koen valtavaa tarvetta jakaa nää muidenkin kiusaksi :) miettiminen tekee hyvää, tai ajaa hulluksi, toivottavasti ensimmäistä!