tiistai 28. joulukuuta 2010

Day 21 A song that you listen to when you're happy

Tähän mä vastaan, että Hellacoptersin In The Sign of an Octopus, koska se vaan on kauhean hyväntuulinen ja ne pojat on ihania siinä videolla, jota en voi linkittää, koska pääsen tällä hetkellä vain töissä nettiin. Koti-internetsopimus on jo siirretty uuteen osoitteeseen, mutta ollaan vielä asuttu vanhassa, koska uudessa on vielä vähän remppaa. Ehkä jo tämä yö tai viimeistään seuraava ollaan kyllä jo siellä.

Muita biisejä, joita tekee mieli kuulla kun on iloinen, tulee nyt ihan kauheet määrät mieleen. Aika päällimmäisenä mielessä on luetun perusteella Hanoi Rocksilta Fashion, This One's For Rock'n'Roll ja Tragedy. Esimerkiksi. Ja sitten Roxeten Big Love (onko se sen biisin nimi?), Kings of Leonin Sex on Fire, Disco Ensemblen Drop Dead Casanova, AC/DC:n You Shook Me All Night Long, DIO:n Holy Diver, Bon Jovin Born To Be My Baby, W.A.S.P.in Wild Child, Ting Tingsin Great DJ, The Arkin It Takes A Fool To Remain Sane, The Killersin Mr. Brigtside, Placebon Special K, Notkean Rotan Kuka Muilutti Nukkumatin, Marky Markin Good Vibrations ja mitä näitä nyt on. Aivan sikana. Ja näköjään taas aika noloja osa, mutta mitä välii - ei mitään!

Olen muuten taas koukussa energiajuomiin. Perinteisen Battery Strippedin ohella äärettömän himoittavaa on ED GRL, jonka makuyhdistelmä granaattiomena-pippuri toimii todella hyvin.

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

hui hai!
kuka muilutti nukkumatin on ehkä maailman paras biisinnimi.
oispa kesä ja pussikalja.

nuunis kirjoitti...

se on kyllä totisesti hieno nimi!
ja samaistun myös toiveeseen kesästä ja pussikaljasta. se on hyvä yhdistelmä.