perjantai 3. joulukuuta 2010

10 things I love about you

Onneksi Minkki teki tän, niin voin matkia:

1. Listojen tekeminen. Siksi tartuin tähän heti, koska se yksinkertaisesti tekee mut iloiseksi. Toinen, missä olen käyttänyt paljon listoja, on muuttoon liittyvät to do -asiat, ja tunnen suurta riemua kun olen voinut jo viivata yli tosi monta kohtaa niistä.
2. Hajuvedet. Aivan lyhyen ajan sisällä olen saanut kolmelta ihmiseltä tekstarit, joissa ne jossain randompaikoissa haistavat jollain jonkun mun tuoksun. Musta on niin siistiä, että musta jää tuoksujälkiä ihmisten mieliin, ja muutenkin se, että tuoksuu hyvältä meinaa sitä ettei kaikki voi olla ihan huonosti. Usein nukkumaan mennessä laitan hajuvettä, koska on kivampi nukkua hyväntuoksuisena.
3. Tumma, syvä ruskea sisustuselementtinä. Sisustukseen liittyen myös juuri tuon värisen lattian päälle tulevalle juuri tuon väriselle sohvalle tuleva lampaantalja, joka on tehty mutsin tutun lammasfarmin ex-asukista, ja se on niin harvinaisen värinen, ettei sellaisia lampaita kuulemma synny läheskään joka vuosi.
4. Glögi. Se vaan on niin hyvää, ja joka kerta kun korkkaa glögikauden, se maistuu vielä paremmalle kuin muistikaan.
5. Pörri. Se vaan on onnenpäivä. Viime aikoina olen nähnyt aika paljon painajaisia, ja sitten kun herään siihen, voin ryömiä sen kainaloon ja se refleksimäisesti vähän paijaa eikä ahdista enää.
6. Nauraminen. En muista, koska olisin nauranut niin kuin nauroin kun olin leffassa katsomassa uuden Jackassin. Ulvoin possunaurua kuset housussa ja hakkasin itseäni kiemurrellen. Eilen Pörri myös kokeili Minkin synttäreitä varten ostamaani maastonvihreää minihametta, ja nauroin niin että tuli kyyneleitä. Nauramisesta tulee hyvä fiilis, eikä ole väliä, mille nauraa. Oikeastaan tässä on se, että mitä tyhmemmälle jutulle nauraa niin sen aidommat naurut. Mitä rumempi reppu niin sen paremmat eväät. MitÄH
7. L.A. Ink, joka tulee JIMiltä juuri siihen aikaan, kun olen kotona töistä, ja voin syödä ja katsoa sen ennenkuin teen mitään muuta. Kat von Deella on ihana ääni ja ihanat tatskat, ja ne tekee ihania taskoja ja minäkin haluan uusia tatskoja ja saankin niitä toivottavasti pian.
8. Positiiviset yllätykset. Se, kun joku asia on epävarma, ja sitten se meneekin paremmin kuin mitä pessimistinä (tai oikeastaan realistina) oli odottanut, varsinkaan kun sellaistahan ei yleensä tapahdu.
9. Aasialaiset ruoat, viime aikoina olen tuntenut järkyttävää himoa etenkin sushiin (jota aloinkin väsätä toissailtana kymmeneltä, kuinka järkevää) ja thaityylisiin wokkeihin, joita syödessä maistaa väkisin pienenpienen pilkahduksen aurinkoa ja tuntuu sille, ettei kaikki toivomme ole mennyttä.
10. Kaverit, joille voin vinkua irrationaalisia pelkotilojani muuttoon liittyen ja jotka vievät ja kutsuvat mut siisteihin paikkoihin ja ovat siellä mua varten. En oikein tajua, miten kaverit onkin niin ihania, enkä etenkään sitä miksi ne ovat, etenkin kun olen tällä hetkellä kitisevä ja ärtsy hermokimppu ja jeesustelen itsestäänselviä ja sellaisia asioita, joihin ei voi vaikuttaa ja joita ei kukaan normaali ihminen edes ajattelisi.

Noniin! Yksi asia, mitä taas kaipaisin, olisi joku mulle mieleinen tosi-tv-sarja, nytkun BB:kin taas loppui. Voisiko American Idol alkaa pian? Tai Daisy of Loven kakkoskausi, vaikken tiedä, onko sellaista edes tehty?

3 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

ihana teksti!
on kyllä mahtava tunne, kun kuulee tulleensa jollekulle mieleen tollaisella mukavalla mutta kuitenkin melko vähäisellä asialla, sellaisella yksityisellä pikkujutulla. tai siis.
la ink <3 kat von dee ON ihana. mua naurattaa kun joskus aikanaa fb ehdotteli mulle sitä kaveriksi enkä silloin tiennyt kuka se on ja katoin vaan että kuka paula koivuniemen näköinen transu toi on. ja nyt näytän ite samalle.
mä haluaisin kanssa kirjoittaa, tai oikeastaan haluaisin että olis jotain sanottavaa. ja sanottavaahan on, mutta siis.
joo. ehkä meen syömään munkkeja tai nukkumaan.

nuunis kirjoitti...

onpa kivaa, kun tekstiä sanotaan ihanaksi :) kiitti! <3

haha, just paulan näkönen transu :D ääh, kuumia te ootte molemmat.

Kesäminkki kirjoitti...

ooh, mutta sepä on ite joka sanoo <3