torstai 16. joulukuuta 2010

Day 18 A song that you wish you would hear on the radio

Tämän biisin kuuleminen radiosta on kivaa, ja siksi toivoisin, että se tulisi sieltä useamminkin. Se tapahtui kerran eräänä päivänä, kun tehtiin Minkin ja Zäkmänin kanssa treffit Selloon, josta tarkoitus oli lähteä jotain juhlimaan. Minkki ajoi, sillä oli äitinsä auto Hannelore, ja muistan juuri ennen tämän alkua kysyneeni, että saako korkata siiderin ja ottaa ensipuraisun. Schimiideri sihahti ja kaikilla oli suuret pleksit päässä ja iholla tuoksui aurinko. Oijoi, onnenpäiviä. Onneksi kesä tulee taas, enää siihen on alle puoli vuotta! Kelatkaa sitä, pullat.

Ainiin, se biisi on Hanoi Rocksin Up Around The Bend. Itse tykkään erityisesti "dy-dy-dyydä" -kohdista.

Yksi muuten, jonka toivoisin kuulevani joskus yllätyksenä radiosta, ja jota en ole sieltä kai koskaan kuullut, on Pulpin Disco 2000, joka nyt vaan on ihan ässä ja hassu ja heti alkaa tehdä mieli tanssia neliötä, jonka pomoni opetti mulle viime viikonloppuna firman 70-lukuteemabileissä. Soittakaa se! Saatana!

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

<3 hirmu jotenkin onnelliseksi tekee ihmisen sellainen, että se liittyy tosi moneen jonkun toisen onnenpäivämuistoon.

hassu muuten, mulle verven bittersweet symphony on sellainen mikä on kiva kuulla just niinkö sulla toi pulp, vaikken muuten verveä juuri siedäkään. ja cornershopin brimful of asha. everybody needs a buxom for a pillow.

Anonyymi kirjoitti...

Ens kerralla kun nähdään sä saat niin näyttää mulle miten tanssitaan neliötä. Mun yleissivistyksestä on tässä kohtaa ammottava aukko.

-zäk-

Kesäminkki kirjoitti...

mä oisin kyl kans kiinnostunu tosta mallista!

nuunis kirjoitti...

pakko sanoo, ettei se neliö ole _ihan_ niin siisti, että sitä kannattaisi ihan kauheesti odottaa :D

ja minkki, noi biisit on muuten just samaa kategoriaa! jotenkin noi on ollu mtv:llä ihan tehosoitossa siihen aikaan kun sitä pidin auki enemmän, ja ne on ihan onnenlauluja. everybody needs a buxom!