keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Day 20 A song that you listen to when you're angry

Tänä aamuna heräsin siihen, että olin yön aikana tullut allergiseksi penisilliinille. Sen tiesin äidin avustuksella siitä, että olin kauttaaltani nokkosten pistojen näköisen viehkon punaisen ihottuman peitossa. Se kutiaa aivan saatanasti, ja nyt pisteet yhdistyvät kiihtyvää vauhtia suuriksi turvonneiksi laatoiksi. Se alkaa myös levitä naamaan, joka tähän asti oli ainoa siltä säästynyt kohta. Ei auta, vaikka söin kyypakkauksen ja kolminkertaisen annostuksen allergialääkkeitä. Veikkaan, että alan ihan kohta itkemään.

Koitan kuitenkin ehkä kääntää tämän vihaksi, koska se kuitenkin on sellainen aikaansaava olotila. Vihaiset ihmiset vaikka rikkovat paikkoja ja tekevät viharikoksia, eivätkä vain nyyhki paikoillaan. Jos pystyisin valitsemaan jotain musiikkia Radio Novan sijaan nyt, valitsisin KoRnin Ya'll Want A Singlen tai sitten toisen järkyttävästi nolomman, eli Linkin Parkin One Step Closerin. Siskollani Pupella on sellainen teoria, että jos joku ilmoittaa silmää räpäyttämättä yhdeksi lempiyhtyeekseen Linkin Parkin ja pukeutuu tribaalipaitoihin, niin se on huono asia ja silloin ollaan todennäköisesti Turussa. Linkin Park on niitä yhtyeitä, joita kuunnellaan salaa ja vain jos on aivan pakko. Voisin kyllä kuunnella myös Marilyn Mansonin This Is The New Shitin, se on paitsi hyvä myös coolimpi, eli maineeni on vähän pelastettu.

Voi jumalauta että mua kutittaa. Taidan mennä puuteroimaan läikkiä peittoon sen verran kuin se on mahdollista, eli hyvin vähän.

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

linkin' park on just sitä ed hardy -väestön tunnusmusaa, eli tämän maailman eskojen. (sillon joskus sata vuotta sitten kun pörrillä oli ed hardy -kamaa, se olikin vielä ihan siistiä. sitten tuli esko ja muut kaltaisensa ja pilasivat senkin.)

toivona kutka on laantunut, kuulostitkin meinaan aika piinaiselle vaikka ite en joltain aamuhorteeltani edes tajunnut että miks syyhyttää. urhea nuu poloinen <3

nuunis kirjoitti...

onks pörrillä ollu joskus jotain ed hardya?? mä en ees muista kyllä :D

joo nyt ei enää syyhytä, ainoastaan oon tosi rumilla paukamilla. baby steps :)

niin ja vähänkö repesin kun tänään reiskattiin tapetteja ja kuunneltiin pörrin i-puhelimesta musaa ja sieltä tuli one step closer :D:D