sunnuntai 31. elokuuta 2008

maailman palkka?

kerran kuulin erään miehen kertovan, kuinka se oli siviiliautoillessaan tapojensa vastaisesti tehnyt tilaa liittymästä tulevalle pick-up-tyyliselle avolavaautolle päästämällä sen eteensä, jonka seurauksena siitä oli singonnut joku kivi tehden valtaisan häränsilmän tämän miehen jaguarin tuulilasiin.

eilen illalla musta tuntui vähän samalle, koska istuskellessani television ääressä, tunsin kuinka korva, kaula ja leuka alkoivat tykyttää kivusta taas, koska olinhan jopa keskustellut ihmisten kanssa ja ollut jalkeilla sekä pukeissa yhtäjaksoisesti useampia tunteja. en oikein saattanut edes syödä, kun teki niin kipeää, pitelin vain kuumavesipulloa kaulalla ja olisin kiristellyt hampaitani, ellei se olisi sattunut aivan vietävästi. nyt voin taas hiukan paremmin, ja siksi aionkin välttää sekä puhumista että liikkumista tänään, jotta huomenna olisin kykenevä niitä tekemään.

tämä viikko on ollut aivan mielettömän antikliimaksinen kaikkien asioiden osalta mulle. suurin kiitos siitä lienee tietenkin taudin, mutta jotenkin mua tämä jaksaa silti turhauttaa. en meinaa mitenkään kestää tällaisia päiviä, jotka yhtä hyvin olisivat voineet olla olemattakin, koska mikään ei muutu, mikään ei tapahdu, nämä päivät ovat vain paskaa väliaikaohjelmaa, jota kukaan ei edes tule muistamaan. tavallaan se on myös kauheaa tuhlausta, koska päiviä on kuitenkin vain rajallinen määrä itse kunkin kohdalla, eikä sitä rajallisuuden tarkkaa määrää voi edes etukäteen kukaan tietää.

olen kuitenkin yrittänyt parhaani mukaan tuhlata rahojani sänkypotilaanakin, tilasin alkuviikonlopusta ennakkoon dirty licksin albumin sekä mittavan määrän vakavia, mutta aika kivoja vaatteita h&m:ltä. nyt on sitten ainakin jotain mitä odottaa. yritin myös tilata ruotsalaisesta nettikenkäkaupasta kuolattavan ihania gladiaattorisandaaleja, mutta niitä ei ilmeisesti toimiteta kuin ruotsiin. jos siis joku arvoisa lukija asuu ruotsissa, voisitko tilata ne kotiisi ja diilata tännepäin vaikka ruotsinlaivaa apuna käyttäen? antakaa, haluaisin sellaiset kamalan paljon, vaikka eihän niitä voi kohta enää käyttää, kun sydäntalvi on melkein täällä.

5 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Mä ajattelin käydä ostamassa sen Licksien levyn ilmestymispäivänä, support our troops, kuten jenkkipropagandassa sanotaan.

Yön ritari on nyt sitten nähty, voi veljet sentään.

Aamulla koulua ja aamupalaksi lettuja. :D

Toivottavasti paranet nopeimmin.

nuunis kirjoitti...

mitä, onks lettuhuora siellä sun luona??

kiitos paranemistoivotuksista, kohta on jo pakko parantua.

Mierolainen kirjoitti...

Ei oo lettuhuoraa näkyny, ostin hetken mielijohteesta kaupasta perjantaina mauttomia lettuja ja jääkaapissa oli Lontoon hotellista anastettua hilloa. Lettuhuora saisi kyllä tulla kylään.

Jes on muuten ihan älyttömän hieno mimmi.

nuunis kirjoitti...

ihanaa et säkin oot kattonu rock of lovea! se on ihan törkeen kaunis ja sillä on aina ihanat meikit ja se pinkki tukka tietty. nam, sanon mä.

Mierolainen kirjoitti...

Let's chat!

Tulitko Panu mua vastaan tänään Kampissa?