maanantai 11. elokuuta 2008

i'm joey. i'm disgusting.

no mitä. en keksi mitään kirjoitettavaa, mutta koen pakonomaista tarvetta kirjoittaa.

fiktiivisistä hahmoista tahtoisin eniten treffeille joko joey tribbianin tai sitten jessica rabbitin kanssa. tai toisaalta, kai voin sanoa molemmat, koska voi sanoa yhden miehen ja yhden naisen. tekin saatte sanoa, jos haluatte. tiedätte kai, että tämä tarkoittaa sitä, että olisi saatana parempi sanoa, tai petyn pahasti koko ihmiskuntaan.

päätettiin minkin kanssa, että ajetaan keväällä prätkäkortit. sitten meistä tulee prätkätyttöjä, jotka harrastaa seinäkiipeilyä, eli eihän kukaan saa meitä ikinä kiinni jos ei haluta. karautetaan kallioille prätkillä ja sitten kiivetään ulottumattomiin, jossa valkeat ratsut odottavat nelistääkseen me selässään satumaahan. mieluiten tahtoisin kyllä muun värisen kuin valkean ratsun. prätkässä kauneus on tärkeintä, ei joku teho tai newtonmetrit tai tilavuuskuutiot. ja se, että se kuulostaa hyvälle; vinkaisin innosta kun kuulin työkaverini lähtevän prätkällään duunipaikan pihasta. grr.

lopuksi vielä aivoton hääbriiffi satumaisista häistä, joissa olin lauantaina: maailman kaunein morsian, ritarin näköinen sulhanen, erään morsiusneidon sijoittaminen seisomaan kirkossa porrasta alemmas korkeiden korkojen tähden, säntäily niillä koroilla 12 tuntia, paistettu nieriä, kardemummakreemi, mcfeast-hampurilainen, marilyn monroe -tukka avaamisen jälkeen, liian hieno paikka tapani kansalle ja en keksi muuta. tai keksin niin paljon, etten osaa valita niistä. voin kuitenkin vastailla riittävän spesifeihin kysymyksiin.

5 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

kivaa kun päivitit. ootin täällä jo malttamattomasti vääntelehtien.

uh, nyt kun se on sanottu ääneen, se pitää tehdä.

mutta ois tehty kuitenkin! vähänkö meistä tulee entistäkin kewlimmät! mä vingun innosta jo matkiessani itse moottoripyörän ääntä.

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluaisin treffeille naisista Buffyn tai Sugar Canen kanssa, miehistä Edward Saksikäden tai vampyyri Lestatin.

(Jos ei tietäis paremmin, vois kuvitella, että ton lauseen kirjoitti noin kolmetoistavuotias gootti:S)

-Panu-

Anonyymi kirjoitti...

Sugar Canen koko nimi on Sugar Kane Kowalczyk, joten voi olla, etten uskaltaisikaan (kuulostaa puolalaiselle;)), joten vaihdan Buffy vampyyrintappajan varahenkilöksi nyt sitten Seinfeldin Elainen:)

-Panu, jonka ihan selvästi pitäisi hankkia elämä-

nuunis kirjoitti...

panullakin oli ihan sikahyvät miehet, säätänä, miks kaikki vastaa niin hyvin?

haha, repesin puolalaisläpälle :D

Mierolainen kirjoitti...

Pitääkö ottaa nainen ja mies? Jos pitää niin valitsen Roger ja Jessica Rabbitin. Roger saa alussa kikkailla tunnelmaa keventääkseen ja sitten mennä uuniin paistumaan kun minä kuolaan Jessican rinn... siis juomme kahvia tai jotain viiniä (kaljaa).

Jos saa valita kaksi naista, valkkaan Catwomanin Batman 2:sta ja sitten... öööh... mitä niitä on?!?! No vaikka se Uma Thurmanin esittämä skitso mimmi G-Girl leffassa My Super Ex-Girlfriend.