perjantai 22. elokuuta 2008

naiset ei kerro mikä niitä ärsyttää, miehen pitää ymmärtää jos nainen kärttyää

useimmissa naisissa on sellainen hieno ominaisuus kuin trl-päivä. (en aio välittää tuosta viallisesta lauseesta, ei noin voi sanoa.) mulla oli eilen ihan tosi paha sellainen. lyhenteen ensimmäisen kirjaimen oireet ilmenivät siten, etten tajunnut oikeastaan mitään läppiä, mutta kerroin sitäkin enemmän omia huonoja läppiä, niin että kaikkien maailman ihmisten naamat vuosivat verta. en osannut laskea vieläkään yksiä prosenttilaskuja uudessa työssä, vaikka ne on mulle sataan kertaan opetettu. en opi ennakoimaan siellä esim. mitään, ja älähtelen mielenvikaisesti vahingossa; nämä kaikki siis siksi, että olen tyhmä, jota se t-kirjain tuossa edustaa.

r-kirjainta eli rumuutta koskevia osatekijöitä voisin eritellä loputtomiin, mutta keskityn kaikista akuuteimpiin. eilen olin naaman iholtani punaisen läikikäs ja kiiltävä, nenä oli kaikista punaisin ja kiiltävin. silmät olivat possumaiseen tapaan turvonneet ja räkää valui jatkuvasti, tukka oli takkuinen siten, että näytti, kuin siinä olisi pahoja kaljuja kohtia. lisäksi tunsin itseni liitelevien pikkubrunettejen keskellä taikinamaiseksi amatsoniksi ja melkein istuin kostoksi niiden päälle. tämä on osittain kyllä jo l-kirjainosastoa, eli läskiyttä, mutta sitä ei oikein voi eritellä, vaan on tyydyttävä sanomaan vain että ”olen pulska”, ja nipistellä ilkeästi kaikkia pulskimpia kohtia korostaakseen niitä.

kaikki on silloin ärsyttävää, myös kun nukuin päikkärit ja kävelin niiden jälkeen leipomolle hupparinsaumasta peräisin oleva painauma naamassa, niin kihisin raivoissani "turpa kiinni", kun pojat sanoivat prinsessan heränneen. pojissa on sellainen ominaisuus, etteivät ne lopeta vittuilua koskaan. vaikka olisi kuinka palanut kiinni, ei ne lopeta, ei vaikka pyytäisi. toisinaan sellaisesta seuraa kyllä hauskaakin, kuten tänään, kun yksi työkaveri elmukelmutti toisen vikaa päivää töissä olevan pojan auton katolle leipälaatikon. jekkujen keksimisessä pojat on vaan ylivetoja.

tänään on asiat paremmin. vaikka teinkin pahaa ruokaa, tai oikeastaan se on vain tavallista, vaikka toivoin sen olevan satumaista.

toinen asia, joka tulee mieleen, on hajuvedet. koska eilisenä aamuna herätessäni trl-tunnelmissa koin turvallisuuden tunnetta suihkiessani hurjasti hajuvettä ylleni, kommentoivat pojat nenäänsä nuuskuttaen aamulla, että ”täällä haisee minkinpesälle”. minusta se on hyvä asia, kai. eilen käytin siis yhtä lempihajuvettäni jo vuosien takaa, ralph laurenin ralphia, ja vielä iltapäivälläkin yksi venhempi naishenkilö kehui, että tuoksun hyvälle. saattoi myös olla, että pullien tuoksu oli tarttunut vaatteisiini työnnellessäni laatikoita, en tiedä sitten. tänään käytin escadan tämän kesän tuoksua, jonka nimeä en meinaa koskaan muistaa, mutta kävin vakoilemassa sen: moon sparkle. sitä kehuttiin kovasti, söpöin duunikaverini tahtoi kävellä mun perässä parkkikselle, koska musta jää hyvä tuoksu. luulen, että se valehteli. uudessa vakavassa työssäni käytän ehkä kernaiten donna karanin dkny:ta, joka on aivan ihastuttavan raikas, muttei liian kepeä ja humputteleva. samaa tyyliä on myös dolce & gabbanan light blue.

mua harmittaa kun en päässytkään saareen. mua harmittaa, että mulle annettu lupaus rikottiin ja siksi en pääse, eikä vähiten siksi, etten koskaan itse tekisi niin toiselle. en tiedä myöskään kehtaanko sanoa, mutta olen kuunnellut stepaa koko illan ja taidan pitää siitä.

10 kommenttia:

panu kirjoitti...

Mäkin olen kuunnellut tänään Stepaa ja se on ihan perkeleen hyvä! Voi ei, sä et päässyt saareen:( Tulkaa setä Punk-is-not-dead:n kanssa moikkaamaan mua huomenna, mä olen kipeä ja ihan surullinen.

Mäkin oon maailman rumin. Uuden duunin kunniaksi mulle tuli joku kahdeksan maailman isointa tulehtuneen näköistä finniä naamaan. Mun duuni on onneksi joku suojatyöpaikka vammaisille, joten enköhän mä pärjää. En näköjään tosin enää osaa käyttää fotaria kukan vertaa, enkä muista alkeellisimpiakaan HTML-koodeja (paitti noi mitkä on tossa tän poksin alareunassa).

Tämän lisäksi mun kämppis on asentanut meille viikkosiivouslistan, jonka mukaan meidän tulee imuroida kaksi kertaa viikossa ja pestä matot KERRAN KUUSSA. Olen tehnyt koko viikon galluppia, enkä vieläkään ole löytänyt yhtään ihmistä, joka imuroisi kaksi kertaa viikossa. Perkele. Noista matoista mä en edes ala, rullasin vaan mattoni samantien vittuun lattioilta. Ei tarvi pestä, ei oo mattoja, see?

Mä siis todennäköisesti muutan pian pois, arvelisin että jonnekkin Munkkiniemen suuntaan (toivottavasti, tai sit Myllypuroon, ihan sama, toi ihminen ajaa mut seinille).

Mä en bloggaa enää, mä kommaan vaan.

panu kirjoitti...

Luin muuten että "natsit ei kerro mikä niitä ärsyttää", enkä ees kyseenalaistanu.

Keskivertonatsia onkin aika paljon helpompi ymmärtää kuin keskivertonaista.

Mierolainen kirjoitti...

Mikä/kuka on Stepa?

Mä oon vähän eri mieltä sun kanssa tosta vittuilusta. kyllä "me pojat" osataan se lopettaa, ihan vähän sen jälkeen kun ollaan menty rajan yli. Sen näkee vastapelaajan silmistä. Paitsi nousuhumalassa. Silloin ei näe ja on pakko ajaa toinen raivohulluuteen ja sitten kun on provosoitu, aletaan oikein kunnolla kinastelemaan esim. parisuhdeasioita julkisesti kaverin luona jouluaattona ja erotaan loppujen lopuksi. Oi niitä aikoja. :)

Mierolainen kirjoitti...

Ei se kyllä ihan noin mennyt todellisuudessa. En muista, olin kännissä.

Ootko sä jo aloittanut siellä uudessakin duunissa?

panu kirjoitti...

http://www.myspace.com/stepapalupa

Vapaapäivä <3

nuunis kirjoitti...

sun panu todellakin tarvii päästä pois, ei kukaan pese mattoja kerran kuussa?? mikä sitä oikein vaivaa, ihme ettet oo jo tappanu jotakuta. ainiin, oot kipee, eihän sillon jaksa ees puukkoo heiluttaa :( mutta sairasta sikoutta, huh.

kai noi pojat sitten vaan näkee mun silmistä etten ihan vielä revi niiltä silmiä päästä. taidan uskoa sua miero tässä lopulta.

vapaapäivä stepalta tosiaan <3

nuunis kirjoitti...

niin ja oon harjotellu sitä uutta duunia, alotan varsinaisesti 1.9.

Anonyymi kirjoitti...

Mää oon kännissä ja tänään ei oo ruma päivä, mutta veikkaan että huomenna on. Ruma-päivänä pitää käyttää erityisen löysiä paitoja, koska silloin on yleensä myös lihava-päivä. Nämä päivät ovat pahimpia kaikista.

Ai hitto, onnee teille molemmille Panu ja Nuu, uudesta työstä siis. Mä koetan edelleen etsiä ja olen jo ihan epätoivoinen, pitää varmaan alkaa valehdella haastatteluissa, että ne alkaa rakastaa mua. Tai sit mä oon vaan huono. (tää johtaa ehdottomaan ruma-päivään.)

Anonyymi kirjoitti...

En mä missään duunissa oo kun harjottelussa, Cherppa.

Mä olen päättänyt, etten edes mene alan töihin. Mä taidan valmistua ärkkärille:D

Etsä tykkää siitä sun nykyisestä duunista?

-P-

Anonyymi kirjoitti...

En. :D En tipan vertaa, enää.

Mut tänään ei ookaan ruma-päivä! :)