perjantai 1. elokuuta 2008

her name was lola, she was a showgirl

aion ensin kertoa sattumia sekalaisessa järkässä. kas näin: tänään yksi duunikaverini hehkutti lähtevänsä jonnekin autourheilutapahtumaan ryyppäämään heti kun pääsee töistä, ja toivotti suurieleisesti hyvää viikonloppua petkulimainen ilme naamallaan lähtiessään toiselle lenkille. ajattelin siis, että se on jo saanut ns. korkin auki ja kiitää hyvää vauhtia kun tulen takaisin, mutta mitä vielä; siellä se istui ja mä repesin vahingonilosta niin, että vesi valui silmistä. koin itseni pahaksi ihmiseksi. kyllä sen kyyti sitten pian tuli. eräänä lähipäivänä myös pakitin erään kaupantapaisen pihassa aivan ilmiömäisen upeasti, vein pullat putiikkiin ja noustessani autoon asfalttipoikajoukon edessä kuulin mieltäylentävän kommentin "hyvät tissit". meinasin jättää sen siihen, mutta en pystynyt, vaan avasin oven ja kysyin tuohtumuksesta kimeällä ja tukahtuneella äänellä "HYVÄT. TISSIT?", johon sain vastaukseksi beavis & buttheadmaisesti "höhö, joo, höhö". masennuin vähän, koska jos baarissa olen pukeutunut johonkin mahdottoman viehkoon tissitoppiin, niin voisin ymmärtää, mutta nyt hiukan kimpaannuin. kato hei vittu kun mä peruutan, se on paljon hyvempää! tein eilen makaronilaatikkoa. käytiin myös panun ja punkin ja pörrin kanssa uimassa, ja siellä oli mahdottoman uljas dobberi, joka oli ilmeisesti tuotu jostain idästä, koska sen korvat ja häntä oli typistetty. toinen todiste siitä, että olen paha, paha ihminen on se, että musta se on törkeen hienon näköistä ja tahtoisin tietyllä tapaa, että niin saisi edelleen menetellä.

mulla on sellainen olo, että muutos on tapahtumassa. en osaa sanoa millainen ja missä asioissa, koska tällä hetkellä en nää eteeni yhtään. tuntuu kuin silmissä olisi sellainen maitomainen kalvo, joka sumentaa kaiken; näkee että siellä on jotain, muttei yhtään että mitä. tietyllä tapaa uskon ja yhtäaikaisesti toivon sekä pelkään, että muutoksia tulisi paljon ja useilla eri elämän osa-alueilla, mutten tiedä, käykö näin tai onko se hyvä. koskaan en ole nähnyt näin vähän eteeni, mutta toisaalta, on kyllä ollut viime aikoina aika siistiäkin. kai pitää vaan miettiä fintelligensin lailla, että "ei huolta huomisesta kunhan vaan tänään on siistii".

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

sulla on siis fridan viimeviikonloppuinen syndrooma silmissä. ei vaan, tiedän kyllä tunteen: tavallaan ei malta yhtään venata kun olis siistii olla JO siellä muutoksessa, mutta tavallaan pelottaa homona, kun ei voi yhtään tietää että mitä on tulossa.
vittu hyvät tissit. jee. ens kerralla lolat kehiin :D

Mierolainen kirjoitti...

Tissit!!!!!!