torstai 29. toukokuuta 2008

Ruisleipää ja lakipykäliä

Tulin juuri kotiin ajamasta kuorma-autoa, söin metvursti-kananmunavoileipiä ja join niiden kanssa kaljaa. Onkohan musta tulossa mies?

Tänään töihin onneksi tuli toinenkin tyttö, ja vaikka pojat menivätkin siitä jotenkin sekaisin ja puhuivat kaikkia siveettömyyksiä ja ruokottomuuksia, oli se kiva jutella noista hommista jonkun tytön kanssa, joka siis tekee niitä myös. Lisäksi olen aivan varmasti laihtunut ja kiinteytynyt, sekä toisaalta kyllä myös mustelmainen ja vekeillä, mutta ne on onneksi katoavaisia asioita. Niin on kyllä laihuus ja kiinteytyminenkin, mutta onneksi mun kroppa on jotenkin sekaisin ja vaatii joka päivä ruisleipää ja vihanneksia, ja no okei kaljaakin se tahtoisi, muttei siis lainkaan vastustamattomasti karkkia tai hamppareita. Toivotaan, että tämä häiriö pysyy. Tosin se sama ääni käskee hyvin voimallisesti mua ostamaan joko punaiset, turkoosit, sähkönsiniset, keltaiset tai pinkit korkokengät, onneksi sillä on edes tyylitajua.

Olen kirjoittanut hikeä ja kyyneleitä tursuten muutaman sivun opparia, ja koska se on niin tuskaisaa, en salli itselleni muuta kirjoittamista, mikä tarkoittaa käytännössä bloggaamista. Ja toisaalta, toisena ennusmerkkinä sukupuolen vaihtumisesta, mä olen viime aikoina ollut mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään. Onneksi Minkki palaa kohta maailmalta, mulla on kauhean ikävä sitä ja luulen, että sen kanssa voisin taas tehdä kaikkia tyttömäisiä juttuja. Paitsi jos se on ällöttävän ruskea, sellainen pronssinhohtoinen, niin sitten en kyllä hengaa sen kanssa.

Taidan hakea toisen oluen ja alkaa miettiä opparia.

6 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

:) en oo, lahinna sellainen intiaanin ja porsasvauvan risteytys variltani. ja mustakin olis ihanaa tehda kaikkia karkintuoksuisia ja glitteroityja juttuja sun kanssa, ja mulla on monta uutta vaatettakin jotka haluaa ulkoilla! tosin nythan ma joudun palaamaan toihin ihan normisti, mika vahan syo, mutta muuten sitten voidaan olla vaikka paivittain <3

Mierolainen kirjoitti...

Plutonium 74 julkaisee ihan kohta niiden uuden albumin. R&L on kyllä mahtava biisi. Mulla on nälkä, ei oo varaa ostaa mitään leipää edes. :(

nuunis kirjoitti...

mitä hittoa, kuinka sä oot noin köyhäksi joutunut? :( i sooo know the feeling.
mä voin pihistää sulle voikkaria vainka kuinka jos haluut, kun saan sitä ilmaiseksi ja muuten se syötetään sioille?

Mierolainen kirjoitti...

Pienistä asioista kuten korkeammasta takuuvuokrasta ja sen sellaisista yht'äkkiä katoaa kaikki rahat tililtä. Piti perua viimeisen musalehdenkin tilaus. No, sattuuhan näitä.

Voikkari olis kyllä plussaa!

Tinttara kirjoitti...

Voijettä mä niin muistan tuon opparituskan!!! Ei voinut edes telkkariohjelmia netistä tsiikata, koska "pitäis vittu tehdä opparia". Nuu Honey, I totally feel for you.

Anonyymi kirjoitti...

tuhannesti kiitos reino, ihanaa kun joku on käyny tän ja sitten vielä selviytynytkin. kai tän on tästä mentävä, nyt kyllä angstaan tän päivän ihan vaan.