lauantai 24. toukokuuta 2008

Cheer!

Mua piristi tänään se, etten eksynyt kertaakaan ajoreitillä, jota en koskaan ole vetänyt ennen. Kun tulin kotiin, aurinko paistoi, ja sain vähän brunaa lukiessani roskalehtiä partsilla biksuissa. Menin myös ostamaan mehujäätä lähikaupasta, ja matkalla mulle töötättiin ja vihellettiin neljästi, varmaan minihameesta johtuen, vaikka olenkin ihan mustelmilla. Se twistermehujää oli sitäpaitsi oikein hyvää. Eilen illalla Minkki lähetti mulle vauvatapiirin kuvan, ja siksi mun oli noustava vielä keskellä yötä googlaamaan lisää tapiirien kuvia, ja tässä suosikkini niistä, juoksuasennosta vielä plussaa. Eilen myös Maajussille Morsian -sarjassa näytettiin pikkuisia possuja, ja ne on kyllä aivan ihastuttavia. Lisäksi Mierolainen nauroi mun jutulle tänään, ja karhunvatukkasiideri on vielä parempaa kuin muistin. Tänään tulee myös American Idol, eikä mua haittaa yhtään, vaikka tiedän jo, kuka sen voittaa. Tänään on saunapäiväkin.

(Piristystä tarvitsin siksi, että eilen kauppoihin meni niin paljon kamaa, että jossain kohtaa tuntui sille, etten pääse ikinä kotiin. Kaadoin lavallisen tyhjiä laatikoita kolmesti yhdessä paikassa, onneksi siellä ei ollut ketään, joten sain rauhassa kiroilla ja potkia niitä, kerran myös nyyhkäisin epätoivosta. Lisäksi löin itseäni yhdellä laatikolla nenään niin, että silmissä sumeni ja siihen tuli vekkikin oikein. Lisäksi musta tuntuu jatkuvasti rumalle ja pulskalle transulle, kun joudun sutimaan niissä ajurikuteissa kaiket päivät ja hikoilemaan. Toisinaan taustat on hyvä avata, vaikka ne olisivatkin ällöttäviä ja tietyllä tapaa irrelevantteja, tai ainakin mainitsemisen arvottomia.)

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

oi ETTA, suurin mahdollinen kunnianosoitus etta olet mun viestin takia noussut googlaamaan niita hassuja kaksivarisia otuksia <3
kummaa tosin, miten ne voi muuttaa nakoaan noin paljon lapsuudesta aikuiseksi, tai onkohan niita montaa eri varilajia olemassa?
sun tanaan kivaa -jutut kuulosti myos niin kivoille, etta tuskin maltan odottaa etta paastaan purkamaan taman reissun antia juurikin fresitan tai kenties omatekoisen sangrian aarelle :)
ikava sua ja sun juttuja.

Mierolainen kirjoitti...

Sullahan on ollut raskas päivä ihan selkeästi. Oli muuten eilen se VHB aivan mieletön. Voi olla, että kirjoitan merkinnän oikein.