maanantai 16. maaliskuuta 2009

Put the you know what in the you know where

Noniin. Mun piti aloittaa tämä uusi positiivinen postaus sillä, että olisin linkittänyt tähän The Bloodhound Gangin musiikkivideon biisistä "Foxtrot Uniform Charlie Kilo", koska siinä videossa on kaikkea mistä tulee iloiseksi; banaaniauto, Bam Margera ja katuporaa käyttävä liantahrima bikinityttö. Kuinka ollakaan, en kuitenkaan löytänyt sitä Youtubesta muuta kuin tuplasti nopeutettuna, jolloinhan laulu menee sellaiseksi oravaääniseksi. Kysyn vaan, että miksi mun pienenpieni, oikeastaan vain pierunvahvuinen hyvän mielen tuulahdus piti näin taas lytätä. Onko hyvä mieli, häh, Nuunis huusi puiden nyrkkiään kohti taivasta ja sen jälkeen kohti maata, ihan vain varmuuden vuoksi, jottei tuohtumuksen laatu (pahanlaatuinen) ja määrä (helvetin suuri) jäisi keltään hallitsijalta tai muulta pelleltä huomiotta.

Tänään töissä yhdellä työkaverilla oli hassut silmälasit, joita kaikki sovittivat vuorotellen, ja sitten keksittiin, keltä kukin näyttää. Itse näytin kuulemma Waynes Worldin siltä vaaleatukkaiselta jannulta. Voisi kai olla huonompiakin miltä näyttää, vaikken ihan heti keksikään. Keksiikö joku?

Aika muuten älytön läppä on, että lupasin mennä aveciksi uuden Tigerin avajaisiin. Sinne täytyy kyllä mennä ihan uteliaisuudesta, kännissä ja läpällä, koska jos tiedätte jo valmiiksi tai googlasitte "Waynes World blond guy", niin ymmärrätte miksi se tulee olemaan myös viimeinen kerta, kun sinne pääsen sisään. Toisaalta, vaikka pääsisinkin ja vaikka mulle maksettaisiin, niin tuskin menisin sinne toista kertaa; siinä tulee siis kolme käyntiä kerralla. Ensimmäinen, ainoa ja viimeinen. Mahtaa olla aika messevää ja mahdan tuntea itseni aika ulkopuoliseksi.

Parasta tänään oli, kun sain uuden nätin tytön puistelemaan kuvotuksissaan päätään, kun kerroin uudesta tatuoinnistani. Huonointa tänään oli se, että Punkki on edelleen aivan kolmijalkainen eli tre-ben, meinaan purskahtaa itkuun joka kerta kun joudun viemään sen lenkille klenkkaamaan. Kannankin sitä siitä syystä vähintään puolet matkasta, koska en vain pysty katsomaan sen amputoidun näköistä räpistelyä.

4 kommenttia:

panu kirjoitti...

Mut se tekee hyvää sen pienenpienelle ADHD:selle päälle huomata, että sekin on kuolevainen. Ehkä ensi kerralla kun se rehaa se muistaa että ainiin, tää oli se juttu mistä seurasi inhoja asioita = sylissä olemista ja juoksentelun vaikeutta.

Ahhaa, sanavahvistus on kivulias pieru: aufart!

Kesäminkki kirjoitti...

voi kirous ja kuolo, sun hiihtokengän huonous alkaa jo olla fenomenaalisen laaja. nyrkin puiminen on kyllä hyvä, sen voi ottaa ihan päivittäiseksi tavaksi jotta pysyy vireessä.

ja siis mitä. tigerkö avataan taas. minkä, toistan: MINKÄ ihmeen vuoksi? hyvä että meet sinne ja teet sellasia vittumaisen pilkallisia havaintoja, niin kenenkään muun meistä ei tarvii uhrautua voidakseen solvata sitä armotta.

stackars punkki :( kyllä se siitä, ja sitten se on rokimpi pikku amputaatio-arthur eva!

Anonyymi kirjoitti...

panu, punkki ei kyllä ole noin oppivaista sorttia, valitettavasti. joudutaan viemään se tänään lekuriin :(

minkki, mä aion todellakin aktiivisesti tarkkailla ympäristöäni ja jakaa kaikki ne syyt, miksi sinne ei kannata mennä ikinä kenenkään. upeaa!

panu kirjoitti...

Voi pientä:( Ihan kauhee ajatella sitä rampana:(