maanantai 9. maaliskuuta 2009

My sweet 666

Jee, taas tällänen! Kiitos Miero! Onnenpäivä!
Meemin säännöt:
1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

1. Koen suunnatonta kuvotusta ihmisten jalkateriä kohtaan. Ehkä vastenmielisin asia, jonka saatan kuvitella, on pitää jonkun jalkaa samalla tavalla kuin puhelinta poskeani vasten samalla kuin varpaat hypistelevät tukkaani. Etenkin väsyneenä tai darrassa mun on vaihdettava usein paikkaa, jos koen jonkun henkilön jalkojen olevan liian lähellä mua. Toisinaan taas jos olen hyvin tasapainoisessa tilassa, pystyn koskettamaan kädellä jonkun toisen jalkaa. Olen tsempannut siten, että pystyn olla miettimättä vieressäni nukkuvan henkilön jalkoja, kunhan se ei koskettele mua niillä tarpeettomasti. Mua pelottaa, että joku joskus kiduttaa mua jaloilla ja saa kertomaan salaisuuksia.

2. Joudun käyttämään aina varpaankynsissä tummaa kynsilakkaa, koska varpaiden päälle on astunut heppa niin monesti, etteivät kynnet pysy kasassa sellaisenaan ilman lakkaa. En pidä muuten omistakaan jaloistani, mutta niiden kanssa tulen toimeen.

3. Mulla on kasveihin käänteinen Midaksen kosketus. Tapan ne aina, vaikka laittaisin kännykkään muistutuksen kastella niitä juuri niin usein kuin ohjeissa sanotaan. Ne vaan.. kuolee. Niinkuin kaikki muukin kaunis mun ympäriltä.

4. Jos olen tilanteessa, jossa pitää puhua englanninkieltä, alan hermostuessani tai humaltuessani käyttää hyvin kornia puolittaista brittiaksenttia. Siksi mun on usein pilailtava sen kustannuksella, jotta kaikki luulisivat, että pelleilen eikä tilanne olisi niin, että se vain tulee ulos mun suusta.

5. Olin teininä tosi vässykkä. Taisin juoda ekan kerran ja silloinkin kaksi siideriä kun olin jotain 15. Ekan kerran harrastin seksiä vasta himpun verran vaille 18-vuotiaana. Toisaalta se on ihan jees, sai olla lapsi ja olla miettimättä noita asioita siihen asti. Toisaalta silloin olin laiha, enkä saanut hyötykäytettyä sitä. Voi juku näitä kaksiteräisiä miekkoja.

6. Mun on kauhean vaikea ostaa limua kahviloista tai baareista. Kun lasillinen maksaa enemmän kuin iso pullo kaupassa, musta on paljon taloudellisempaa ottaa bisse. Jos joku väittää tätä itsepetokseksi tai muuksi, niin se on väärässä.

Teen parhaillani niin hyvää makaronisalaattia, että söisin sen kokonaan ja joisin sen kanssa kaljaa, ellen olisi laihiksella, niinkuin joka maanantai. Mä niin tahtoisin olla 5-7 kiloa solakampi, ettei tarvitsisi ruikuttaa joka saatanan päivä niin maan perkeleesti.

Enkä tietenkään haasta enää ketään, koska mulla on niin vähän kavereita, että ne kaikki on haastettu jo.

4 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Mä oon sun kanssa tismalleen samaa mieltä kohdasta 6. Hullut ostaa limua baarissa.

Sanavahvistuksena täkytoiminta eli bating.

nuunis kirjoitti...

aivan upeeta et näät myös ton hulluuden. se on niin sairasta sikailua ettei mikään.

Kesäminkki kirjoitti...

loistokkaita paljastuksia!
mä palaan asiaan, kun pystyn. en siis suinkaan ylenkatso haastetta.

Anonyymi kirjoitti...

Oluen ja kokiksen hintaero Kallion kauniissa kulttuurimaisemassa on empiirisen tutkimuksen mukaan jotain 0,5 euroa. Idioottihan siinä ei kaliaa ota (ja aika harvoin Kalliossa näkeekään limsanjuojia.)