torstai 4. joulukuuta 2008

Yksi niistä päivistä

Edellisen postauksen hurjasta kommenttiniagarasta innostuneena bloggaan taas. Tällä kertaa tosin varmaankin jotain niin yhdentekevää, ettei kellään ole mitään sanottavaa. Vaikka, ehkä pitäisi kirjoittaa tomaateista, sillä se tuntuu ainakin erään toisen viestimen mukaan herättävän spekulaatiota esimerkiksi siitä, olenko raskaana. Vastaus on ei, enkä myöskään ole kaksineuvoinen, jos sitä joku joskus on miettinyt.

Tänään oli Helsingissä se joku Etyj-kokous, joka puurosi liikenteen kuin sitrusmehu kermaliköörin. Itse pakenin paikalleen jämähtäneestä bussista kadulle, mutta aina kun pyrin kohti spårapysäkkiä, huusi joku poliisi "SEIS" nimitellen jalankulkijaksi ja huitoi jollain valomiekalla. Siispä teputin ponnekkaasti päkiäni tunnottomaksi, kunnes pääsin spåraan, joka oli niin täynnä, etten voinut olla koskematta ihmisiin joka puolelta. Pysäkillä tätä odotellessani pääsin myös uutisiin kertomaan, kuinka paljon tulen myöhästymään töistä, ja taas yliarvioin itseni; oikeasti en myöhästynyt yhtään niin paljoa.

Tänään olen angstannut tulevia juhlia ja sitä, ettei mulle ole niihin päällepantavaksi kuin jotain vanhoja nuttuja. Käytännössä siis olen repinyt vaatekaapin kokonaan alas ja sotkenut sen jalkoihini, josta Punkki on sotkemista jatkanut menestyksekkäästi survinjaloillaan. Olen myös angstannut likaista tukkaani, täytyy killeriblondata sitä selvästi kovemmin, jos se vielä noin jaksaa pullikoida. Nyt angstauttaa näiden lisäksi krooninen väsymys, ja siitä johtuva innottomuus; joka saattaa ollakin syy kahdelle ensimmäiselle angstiaiheelle.

Mulla on kivoja kavereita kyllä. Lisäksi koen hurjaa paloa listata tämän hetken lempilevyni. Ja voittajat ovat:
1. palkinto: Kings of Leon: Only By The Night
2. palkinto: Metallica: Death Magnetic
3. palkinto: Danko Jones: We Sweat Blood
4. palkinto: The Sounds: Living In America
5. palkinto: Oasis: Dig Out Your Soul

5 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Olipas hieno toi Etyj-juttu. Valomiekkoja ja kaikkea! Haluaisin kommentoida jotenkin muutenkin mutta tärisen himassa, että kiitos vitusti Juhla Mokka.

nuunis kirjoitti...

:D "että kiitos vitusti Juhla Mokka", repesin ääneen.

Mierolainen kirjoitti...

Mä oon vähitellen huomaamassa tiettyä kaavaa liiallisen kahvinjuonnin, huonosti nukuttujen öiden ja levottomuuden välillä. Täytyy tutkia paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

mä oon vahvasti sitä mieltä, että se kaava on jotakuinkin liikakahvi+vähäuni =levottomuus? sen voi myös kääntää siten päin, että.. en muistakaan enää.

Kesäminkki kirjoitti...

onneksi kolttuongelma on nyt ratkottu! huomenna kimalletaan kilpaa kuin itsevalaisevat joulukuuset ikään!
ja jee, monta myös mun lempparilevyä tolla listalla! tein just huomisen soittiksen valmiiks ja ai että me ainakin tykätään.