tiistai 23. joulukuuta 2008

This is where the magic begins

Epäilinkin, että tarvitsen vain sen, että joulu on ihan oikeasti täällä, että alan voida paremmin.

Tänään nauroin, kun entinen työkaverini oli kasvattanut tosi rumat viikset ja ilostuin siitä, kun osasinkin vielä ajaa rekkaa. Tätä ennen olin lähetellyt tärkeitä sähköposteja, ja kun pahoittelin myöhästymistä rekan vaihdosta, kosken oikeastaan oikein tiennyt, mitä liitteitä niihin piti laittaa, totesi tämä ex-duunikaveri että mulla on tapana selvitä ihan kaikesta ja osata lopulta kaikki. Se on paljon sanottu noilta rekkapojilta tytölle mistä tahansa aiheesta. Kävin äidin luona syömässä satumaista jouluruokaa, läsnä olivat mun ja Pörrin lisäksi Sandells ja Nahkis, ja kaikki meni hyvin. Vaihdoin Mrs. Smithin kanssa lahjoja, ja sain kuulla, että sillä on kaikki paremmin.

Ostin Punkille kaupan suurimman luun ja se alkoi heti sen saatuaan jäystää sitä onnellinen ilme koirannaamallaan. Löysin myös aivan ihastuttavan nutun ja kiiltolegginsit HIMin keikalle, ja ne olivat vielä alennettuun, törkeän matalaan hintaan kaupan. Löysin myös upean kultamekon, jossa voin mennä mihin vain juhliin, sekä ruskean pääkallopipon, joten enää mun ei tarvitse varastaa Mierolaisen pipoja käyttölainaan.

Ostin landelle jotain ultimate-ulkotulia, joiden ympärille aion rakennella jotain lumilyhtyviritelmiä, joita kaikki voivat ihastella. Olen myös hyvin tyytyväinen kaikkiin ostamiini lahjoihin, ne kaikki ovat sellaisia, että kernaasti pitäisin ne itsekin. Liikutuin, kun sain rekkapomoltani minihajuveden ja siihen täsmäävän vartalovoiteen sekä lahjakortin spa'han; sen on täytynyt todella miettiä sitä, sillä en usko, että pojat saivat samanlaisia.

Nyt korjaan paha albiino -tukkaani jollain typerällä "luonnollisella" vaalean sävyllä, vaikka huomasinkin, että se näyttää räikeältä vain vakavien vaatteiden kanssa. Tavallisissa vaatteissani näytin vain rokilta ja viileältä, tukka olikin vain rakastamaani platinansävyä; se vain ei tosiaan täsmää jakkupuvun kanssa. En usko, että kompromissi on kuitenkaan liian suuri.

Niin että tervetuloa vain, joulu. Olen valmis. Ja joulun jälkeen aion jatkaa näin, että kaikki on hyvin.

Ei kommentteja: