lauantai 20. joulukuuta 2008

My heart's on graveyard, baby

Eilinen meni ryyppäämiseksi. Töissä oli vähän rankkaa, jonka takia en empinyt hetkeäkään, kun Miero soitti ja pyysi seurakseen Looseen. Eikä siellä sitten mennyt aikaakaan, kun olin iloisen sopimattomassa humalassa pukeutuneena jakkupukuun ja kalliisiin saappaisiin. Tunasin kyllä jakkupukua sen verran, että laitoin kaulukseen HIMin pinssin. Panu tuli myös, ja menimme Mierolle katselemaan keikkataltiointeja ja juomaan shotteja, joista jälkimmäinen oli erinomaisen järkevää. Heavy Corneriin menoa varten letitin Mieron hiukset ja tepastelimme siis kolmisin sinne. Aika piakkoin kai sen jälkeen aloin olla niin naamat, että oli pakko lähteä pois; Panu jatkoi urheasti matkaansa kohti jotain keikkaa, sinne koskaan kuitenkaan ilmeisesti pääsemättä, me taas Mieron kanssa mentiin sen luo. Sitten taisin nukahtaa. Aamulla Miero arvasi ilmiömäisesti kellonajan ja minä näytin Jonne Aaronille eilisissä meikeissä ja out-of-bed -tukassa. Sekoiltiin mäkkijonossa, juotiin mustikkakeittoa ja kuunneltiin HIMiä, ja aamu oli mitä täydellisin, vaikka tärisytti ja nieleskelytti vähän.

Hankittujen joululahjojen saldo on edelleen nolla, mutta mieli on vähän parempi sentään. Nyt vain spekuloin vahvasti sitä, että jaksaisinko tänään mennä vähän jo luvatuille yksille, vai käpertyisinkö vain saunanpuhtaana peiton alle vampyyrikirjan kanssa. Ei mikään helppo päätös.

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Kivaa oli, niin kuin aina meillä on. Däng juu! <3

Kesäminkki kirjoitti...

oon miltei kade, kun teillä oli noin kivaa :( enkä voi kuin syyttää itseäni, minuakin pyydettiin. typerä, typerä tyttö vastasi ei kiitos. kannattiko, mitä?

sanavahvistus on kolmas kiinalainen: thild.