keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Type-O-negative

Joskus on niitä päiviä, kun tuntuu vaan kaikki pahalle. Tuntuu, kuin jokainen kommentti olisi suoraa kritiikkiä persoonaani ja kaikkea sitä mitä edustan kohtaan, mikään ei oikeastaan ole kauhean hyvin ja asiat vain niin sanotusti läpsivät naamaan. Koitin jopa parantaa oloani shoppailemalla H&M:n nettikaupan alessa, mutta edes mieluisat ja naurettavan taloudelliset ostokset eivät parantaneet oloani, mikä on melkein tavatonta. Tunnen oloni riittämättömäksi, kiittämättömäksi ja sellaiseksi, etten pärjää edes omassa henkilökohtaisessa sarjassani kuin korkeintaan säälittävästi. Epäreilua on myös se, etten voi kohdentaa tätä oloa johonkin tai keksiä mitään, mistä voisin sitä oikein syyttää; se vain on.

Lisäksi en ole ostanut vielä yhtään joululahjaa. Tai no, olen äidille ja Pupelle, mutta ne ostin jo niin kauan sitten ettei niitä lasketa. Jouluun on vielä aika monta yötä, mutta en todellakaan näe aikatauluissani ennen aattoa oikein sellaista hetkeä, että ehtisinkään niitä ostaa. Nytkin jo tingin nukkumisesta huomattavissa määrin.

Pitäisi vain kai lukea Stephenie Meyerin vampyyrikirjan kolmososa loppuun ja heti perään nelososa ja olla ihastunut Jacob Blackiin. Muita iloisia asioita ovat tällä hetkellä työ ja duunikaverit, jotka ovat ottaneet tavaksi kutsua mua muruksi ja kullaksi, sekä kotona olevat Punkki ja Pörri, joita ilman aurinko ei paista tällä hetkellä symbolisesti ollenkaan. On vain rankkaa, kun juuri keskellä suorituskeskeistä ajanjaksoa on niin väsynyt, ettei jaksa edes värjätä tukkaa tai silittää vaatteita, ja sitten niiden ja muiden asioiden tekemättä jättäminen harmittaa aina vain enemmän. Auttakaa.

7 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

koetan silittää sua täältä etäisyyden päästä, vaikka tiedän ettei moista oloa lopulta oikein ole ulkopuolisen helpottaminen. se tulee kun lystää ja menee kun lystää. mutta siihen saakka: *haukkatilaus*

Mierolainen kirjoitti...

Voi sua. :( Kyllä se siitä ihan kohta helpottaa, joulu on jo pian ja sitten saa vain olla. Tää tietty tulee nyt ihan tyhmään kohtaan mutta voitaisiin käydä glögillä jossain ennen joulua? Ihan vaikka kaikki kolme kerralla?

Anonyymi kirjoitti...

voi mua pikku possua. onneksi pörri osti laulupelin, niin voin tänään yksin itkunsekaisella äänellä laulaa siitä kaikki balladit.

mennäänkö lauantaina glögille? ehkä siitä piristyisi vaikka vahingossa.

minkin sanaleikki hymyilytti :) ja miero, me ollaan edelleen voitolla niissä lipuissa.

Mierolainen kirjoitti...

Lauantain alkuilta on aikaisin mulle sopiva aika. Meen käymään moikkaamaan vähän sukua siinä päivällä ja pyrin tulemaan joskus kuuden kieppeillä takaisin. Illalla sitten puurojuhlaan Nosturiin, ei maksa mitään!

Ja jes! Vieläkään ei saa tosin tuulettaa niistä lipuista.

Kesäminkki kirjoitti...

sanaleikistä en valitettavasti voi kerätä kunniaa itselleni, vaan sen sommitteli aikanaan huomattavasti itseäni älykkäämpi ystäväni dahlman. mutta kiva se on mustakin silti :)

lauantai saattaa mahdollisesti käydä jossain vaiheessa, pitää soittaa? olin kyllä muutenkin ajatellut, josko teitä vois nähdä. jaksatkohan nuu kiipeemään sunnuntaina?

Mierolainen kirjoitti...

No ette te varmaankaan mee kiipeilemään kun juodaan viinaa lauantaina! Katsotaan bändejä! Hassutellaan! Aiheutetaan (tai siis te aiheutatte) pahennusta kanssaihmisissä! JOOOOO!!!

Anonyymi kirjoitti...

joo ei, mulla on tosiaan ne lahjatkin ostamatta ja paukis hakattavana ja mieli tällänen, niin ei auttane kiivetä.

sanavahvistus on jotain mikä kuulostaa mun harrastukselta sen sijaan : psycling