maanantai 22. joulukuuta 2008

Who are you? -I'm the party pooper.

Tänään sain ostettua kaikki lahjat kaikille, keille ne pitikin ostaa. Muut ostin ihan oikeista kaupoista, paitsi yhden huuto.netistä, ja olen aivan shokkitilassa, kun myyjämies ei ole vieläkään vastannut sähköpostiini, puheluuni eikä tekstiviestiini. Jos se yrittää pimittää ne liput, pukeudun Jokeriksi ja vaanin sitä viikkoja, kunnes se sekoaa ja tappaa itsensä niillä lipuilla. I know where you live, man! (Toisaalta huuto.netin mukaan "yhteydenotoissa tulee olla kärsivällinen", sillä myyjä voi olla vaikka "parin päivän työmatkalla" tai huorissa tai sen kädet ovat irronneet. Eli huomenna vasta soitan uudelleen, ja ehkä lähetän ihan pari hyväntuulista ja huoletonta tekstaria johonkin tähän tyyliin: "kuule, mun isä on poliisi ja itsekin oon psyykkisesti aika epästabiili eli jos niitä saatanan lippuja ei oo huomennÄH..")

Koin tänään myös äkillistä himoa tatuointeja kohtaan ja vietin runsaasti aikaa googlaten kuvia Ryan Dunnista ja Ville Valosta. Suurimmalle osalle sivuista webmaster on evännyt pääsyn, se ilonpilaaja. Eikä niitä kuvia oikein nää niistä thumbnaileista. En tajua, miksi haluaisin kamalasti tatuointeja joka paikkaan, mutta kuitenkin haluaisin ne niin, että ne voi peittää. Esimerkiksi jos joskus menen naimisiin, niin en halua että niitä näkyisi, mutta kuitenkin musta olisi kaikista muista syistä mukavaa tatuoida olkapäät ja rintakehä. Jotenkin tuntuu aika turhamaiselle ja ajallisesti pienelle syylle, mutta tunnen sen hyvin voimakkaana. Kai sydämen ääntä on kuunneltava, vaikka se onkin vähän rytmihäiriöinen ja usein myös sillä on aika jänniä mielipiteitä. Ratkaisuna tähän olen kuitenkin päättänyt alkaa tatuoida Pörriä, mutta se ei tunnu kovin innostuneelle, vaikka olen luvannut ostaa niitä lahjaksi ja muistaa rasvailla niitä koko paranemisvaiheen.

Huomenna töiden jälkeen mun täytyy hakea rekka, koska ajelen yhden lauantain. Itse asiassa juuri sen lauantain, johon mulla on ne liput, joista en ole kuullut vielä. Pitäisiköhän laittaa yksi meili, varmistaa että se eka meni perille? Se on muuten tosi vittumaista, jos ei ole ehtinyt vastata ja joku pistää heti perään; "tarkistin vain saitko meilini, tai no tietty sait senkin laiska, laiska paskalainen, muttet kuitenkaan edes ymmärtänyt kysymyÄH". Niin, mutta siis mua hiukan jännittää, että osaanko edes enää ajaa, ja muistanko edes sitä reittiä. Kokemuksen syvällä rintaäänellä tiedän nimittäin kertoa, ettei tarvi paljoa söhlätä, kun kaikkeen on jo tärväytynyt kolminkertainen aika. Saan kuulemma myös joululahjan. Ja hienoa on saada raitista ilmaa, jotta sitten voi mennä tuhoamaan ruumistaan sinne keikalle posket terveenä rusottaen ja lihakset maitohapoilla. Olisipa siellä vielä ne kivoimmat pojat ajamassa ja kunpa en olisi ihan toivottoman huono ja törmäisi johonkin.

En muuten suosittele hiuksien äärimmäistä blondaamista ja kulmakarvojen värjäystä samana päivänä, sillä silloin naaman alueella muuttuu liikaa värejä ja näkee itsensä sinä Matrixin pahana albiinona. Se ei ole kaunis näky se. Lisäksi muutenkin rusketus täsmää tällaisen ruotsiblondin tukan kanssa paljon paremmin kuin talvisen läpikuultava kalmaniho.

Nyt siis tarvitsisi enää nähdä lahjottavat ihmiset ennen joulua, joka on makoilun ja unen luvattua aikaa. Niin ja saada ne lipÄHH

5 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

ooh, ihanan hengästyneen hysteerinen rytmi tässä päivityksessä! saat kultaisen anykey-näppäimen tunnustuksena eksponentiaalisesti paranneesta päivitystahdistasi, kas tässä!

mullakin on leimahimo. pakotin reinon juuri alkaa laatia mulle sitä seuraavaa, ja se hieman vastahakoisesti lupasi. pitääkin muistaa painostaa sitä taas huomenna. koska musta leimat on melkein kuuminta mitään, etenkin sellaiset, jotka näkyy jotenkin vähän, silleen salaa kurkistaa jostain niin että ihan siviileissäkin joku saattaa sen nähdä ja olla että VAU, ai toi on NIITÄ kissoja...!

ja jos me ei ehitä nähdä ennen joulua (eikä ilmeisesti ehitä), niin ei sekään haita. voitais välipäivinä jotain? ikävä on myöskin meinaan nääs.

nuunis kirjoitti...

huomenna ehtisin kyllä paiskata sua paketilla suunnilleen klo 15.15 jossain keskustassa, mutta jos menee tiukille eli kireeks niin sitten tosiaan vaan nähdään joulun jälkeen :)

ja just tolleen leimat kyllä tekee vaikutuksen, just joskus duunissa kun oon jotain nostellu ja ne selän tähdet on näkynyt, niin ihmiset jotenkin vaikuttuu.

viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä; SE LIPPUMIES SOITTIIIIIAHÄÄJHH!1!!'

Mierolainen kirjoitti...

Mä oon nyt ihan tosi tosissani miettinyt sitä tatuointipenkkiin menoa, pitäisi vain tatuoijan kanssa vähän ideoida paria pientä yksityiskohtaa mutta muuten olisi iso kuva suunniteltuna.

Ja jesh, lauantai on periaatteessa ihan tosi kohta. Siis ihan tosi kohta.

Kesäminkki kirjoitti...

ääh, mä joudun lusimaan töissä varmastikin sillon vielä :( mutta HEI, sä oot viikonloppuna tsadissa? nähdäänkö sunnuntaina, kun sulla on krabbis ja mulla vasta nousiainen? joo!

sanavahvistus on se ilmiö, jossa pikkuinen poika pissaa pöntön ohi: weealiss

Anonyymi kirjoitti...

khyllä, kuulostaa hyvälle. tapanin iltana oon myös, kun haen ne liput siltä jannulta.