sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Song or suicide

Tänään ridasin hyvin, ja sain oikein ahaa-elämyksen kokoamisen ja eteenpäinmenemisen yhdistämisessä sekä sarjoissa joka toisella. Herra Lajunen oli mahtipontinen omalla hassulla tavallaan ja koukisteli ahkerasti pikku jalkojaan tehden sekä minut että omistajansa kovin ylpeiksi. Ainoa, mikä Sampassa on huonoa, että se ravistaa aina kampauksensa molemmille puolille kaulaa, ja joudun sohimaan ne piiskalla takaisin ojennukseen, jottei se näyttäisi barbaariselta. Mutta, tosiaan, onpa hienoa verestää vanhoja taitoja ja ennenkaikkea huomata niiden vielä olevan siellä. Myönnettävä on kyllä myös, että kipeytän vatsalihakset, reisien takasisäosat sekä lonkat ja toisinaan hartiatkin melko pahoin tuollaisesta hiittaamisesta, mutta eiköhän lajikunto parane aikaisemmalle tasolleen, tai edes sitä kohti aika pian.

Eilen olisi voittanut ehdottomasti shoppailun maailmanmestaruuden. Ensin kävin apteekissa ostamassa erinäisiä lääkeaineita, jotta saatoin helpottaa polvessa ja pohkeessa olevia paarmanpuremia, jotka olivat pahoin tulehtuneita, koska olen puremille niin allerginen, että kerran sain jopa verenmyrkytyksen. Nyt ei vielä oltu sillä tasolla, mutta polvi ei taipunut ja se purema oli kivikova ja tulipunainen klöntti, jonka päällä olisi voinut paistaa munia taikka räiskäleitä esimerkiksi. Kun sain lunastettua äidin määräämän setin, menin apteekin vesipisteelle ja nautin yhteensä 7 lääketablettia, joista viisi maistui erityisen pahalle, joten poistuin rakennuksesta hyvin nyrpein ilmein. Oikeastaan maailmanmestaruussuoritus alkoi vasta tästä kohtaa, sillä löysin alle tunnissa kahdet sopivat farkut. Tämä on äärimmäisen epätodennäköistä, sillä vartaloni on sen muotoinen, ettei siihen tehdä sopivia farkkuja, tai ainakaan sen mallisia, että vielä pitäisinkin niistä. Mutta, kas, eilen löysin kahdet, puolimatalavyötäröiset, pillilahkeiset ja niissä on vielä viehkoja yksityiskohtia. Eikä tässä vielä kaikki, vaan ne molemmat olivat -70% alennuksessa. Meinasin yrjötä pillerivaahtoa päälleni, koska molempien hinnaksi jäi vain pari kymppiä. Tämän jälkeen löysin myös uuden, täsmälleen samanlaisen topin kuin se, jolle viime bileissä kävi jacksonpollockit, eikä se puhdistunut edes Vanishilla; ja se maksoi alle neljä euroa. Eikä tässäkään vielä kaikki, löysin myös puoleen hintaan uuden lempipaitani, joka on sellainen lötkö, valkea ja pääkalloprinttinen. Sen seuraksi ostin seeprakuosisen kotirouva/merirosvopäähuivin. Tunsin oloni hyvin onnistuneeksi, enkä levittänyt budjettia oikeastaan yhtään, näiden kaikkien yhteishinta oli hyvin alle satasen.

Nuo kaksi yllä mainittua ovat hyvänmielentekeviä ja kaiken parantavia lempiharrastuksiani selvinpäin ja vaatteet päällä. On ollut varsin kiva viikonloppu, vaikken olekaan ehtinyt oikein nähdä ketään enkä nauttia viiniä, mutta toisaalta se on varmaan ihan hyväksikin välillä. Lisäksi kuuntelin autossa koko päivän HIMiä, ja aion olla törkeän fiiliksissä kun kuuntelen sitä Ankkarockissa ensi kuun alussa. Tilasin mulle ja Panulle SMS-liput, ja tilattuani selvisi, ettei niitä voi lähettää edelleen, joten Panu pääsee festareille sisään vain mun seurassa. Siispä sovimme niin, että Panu koittaa välttää suututtamasta mua (ja vaikka niin kävisi, niin lepyn helposti esimerkiksi vaikka kekseillä), ja itse koitan vältellä viskiä ja veneitä edellisenä päivänä.

Ei kommentteja: