keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

no one gives a crap about mike; that's why I'm acting nasty

päätin juuri lopettaa suurien kirjainten käytön, kuten tapanani on; toinen ääripää on taas se, että käytän vain niitä, mutten nyt ihan lähde siihenkään tässä viestimessä.

fuck the phones, man! olin tänään minkin seuran jäljiltä hauskimmillani ja kantaaottavaisimmillani, mutta kohtalo koki, ettei kukaan olisi siitä hyötyvän. akku loppui, enkä siksi löytänyt ketään mistään enää. ehdin tehdä ns. tyhjä arpa -puhelun mierolaiselle, koska mielestäni olisi ollut erinomainen idea mennä piristämään sen kuumeista päivää juomalla sen kaljoja, ja vaikka, strippaamalla. oishan sulla miero ollut kaljaa? mutta siis, hän ei ollut paikalla. sen jälkeen soitin pörrin lempiriivauskaverilleni, jonka akunloppumispuhelun tuloksena oletin tapaavani loisteen terassille, mutta ei sittenkään. siispä menin kämäsellä bussilla kotiin ja kiristelin hampaitani, koska en voinut esim. soittaa kellekään.

nyt kaikki on kuitenkin hienosti, sillä syön uusia perunoita chilikermaviilikastikkeessa.

jaoimme myös minkin kanssa ihmiset perusluonteensa mukaan kahteen kategoriaan. niihin, jotka asettavat aina ystävät ennen kumppania, meidän sanoin "miehiä tulee ja menee, mutta ystävät ovat ikuisia", ja niihin, jotka eivät. arvatkaa kumpia me ollaan, ja kuinka tuohtuneita me ollaan niistä toisista suorastaan itseämmiäkin ahdistavalla tasolla. HALOOAH?

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

<3

hienosti tavoitettu juurikin se patoutuneen turhaumuksen sävy, jonka moiset tilanteet synnyttävät. loppu hyvin, kaikki hyvin kuitenkin? ja tänään jaksaa paremmin, kun ei lähdetty joron jäljille. esim.

Mierolainen kirjoitti...

The Streets<3

Olis mulla ollut vissiin kaks kaljaa ja yks joku hyisaatanaettäonkuiva omenasiideri. Ensi viikolla on kyllä enemmän.

Ja olishan mulla ollut teräviä ja viskiä just sulle varattuna. Tuu strippaamaan joku toinen päivä? Mulla on ensi viikko lomaa. ;)

nuunis kirjoitti...

ääh, meikämanne on tän vkon ponilaaksossa, eli vahvasti poissaolevana. mutta joku kerta sitten. en tiedä, miksi valitsin juuri sanan "stripata" tohon.

Kesäminkki kirjoitti...

päivityksii! päivityksii! päivityksii!