keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Day 12 A song from a band you hate

Ihan aikuisten oikeasti en voi sanoa, että vihaisin mitään bändiä (vaikka veikkaan, että mut tuntevat voi vetää tähän montakin kohtaa jossa olen jostain kumpuavalla uholla nimenomaan vihannut enkä yhtään vähempää). Yksi, joka tulee mieleen, on sellainen josta en pidä oikeastaan yhtään, ja se on tavallaan outoa, koska tiedän monta tyyppiä, joilla on ihan hyvä musamaku ja ne tykkää siitä. (Keksin muuten juuri kaksi bändiä lisää, joista en pidä yhtään). Joka tapauksessa kiistatonta on kuitenkin se, että tämä orkesteri on tosi hyvä esiintymään livenä. Olenkin nähnyt ne useasti, koska ensi näkemän jälkeen en voinut enää kieltäytyä, koska oikeesti ne oli kyllä hyviä. Ja onhan niiden biiseissä hyviä laineja, esimerkiksi:

Tuokaa suuri pullo halvinta mitä vaan.

ja:

ja Hiltonissa väki paheksuu
et noi on pelti kiinni.
Höh. Otan pekonii.

Tässä siis on PMMP:n Kesäkaverit. Siitä on vain liveversioita tarjolla näemmä, muttei se mitään.

Ne muut, joista en pidä, ovat Coldplay ja The Baseballs. Vaikka ei kai kukaan oikeasti voikaan tykätä ainakaan The Baseballsista. Häpeäkseni myönnän, että pystyn nykyään kuuntelemaan Coldplayta, koska mua pakotettiin siihen duunissa. Tosta pakottamisesta on myös seurannut jotain hyvää, koska en tiennyt, että Frank Sinatrahan on ihan sikakova ja New York, New Yorkin tahtiin on mahdottoman hupia tanssia sateenvarjojen kanssa.

5 kommenttia:

cherppa kirjoitti...

Kuinkas Lauri Tähkälle kävi? Vai muistanko väärin, jotta ko. herra yhtyeineen olisi kuulunut meidän kummankin erittäin mustalle listalle... :)

nuunis kirjoitti...

lauri on tän kategorian kiistaton kuningas, enkä maininnut sitä enää, vaikka olisi kyllä pitänyt. se on ihan kauhea, ja arvaa vaan oonko menossa yksiin pikkujouluihin joissa se soittaa. alan varmaan rähistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ääh, Lauri Tähkä on niin itsestäänselvyys. Vähän kuin sanoisi Marja Tyrni.

Mäkään en tykkää PMMP:stä, sä kai vissiin tiesitkin tän? Se on vähän outoa mustakin, mut musta ne on lähes sietämättömiä.

Hyvää perjantaita!

- Panu

nuunis kirjoitti...

hahahaha, marja tyrni muuten ois kanssa pitänyt sanoa :D ja smurffit!

musta on panu tosi kiva, ettet säkään tykkää pmmp:stä :)

ja kivaa perjantaita sinnekin ja itse kullekin säädylle!

Kesäminkki kirjoitti...

musta tää on niin surullinen juttu, etten edes tiedä mitä sanoa. onneksi kuitenkin liveläpät puree, pakotinhan sut kerran mun kanssa niiden keikallekin :)
ehkä sittenkin tiedän mitä sanoa: nobody's perfect.