tiistai 26. lokakuuta 2010

Day 11 A song from your favourite band

Mun lempibändi on HIM. Tähän kohtaan voisin laittaa siltä yhden cover-biisin, josta tulee mieleen mun ja Pöntön reissu meidän landelle. Kuunneltiin tätä erinomaisen näppärästä kaiuttimestani, johon voi liittää minkä tahansa soittimen, ja se soi vielä hyvin ja aika kovaa. Loppuillasta oltiin aika skumppatutkalla, oli hämärää ja suojattiin hyttyskynttilöitä tekemällä kämmenistä kupit niiden ympärille, ja soitettiin tätä biisiä repeatilla. Veikkaan, että soitettiin tätä myös saunassa. Kun kuulin tämän biisin pitkän tauon jälkeen, parisen vuotta sitten, olin menossa hämäränä aamuna töihin varmaankin darrassa, koska muistan olleeni aika säikyllä tuulella. Luulin tämän biisin alkaessa, että nythän meillä on tässä mukava ja rauhallinen laulu, mutta sitten kun väliosan aavemaiset urut alkoivat soida, niin kiskaisin paniikissa napit irti korvista, kun se kuulosti niin kammottavalle. En mä niitä enää kyllä pelkää.

Biisi on siis (Don't Fear) the Reaper. Video lienee jonkun ihkuttajan itsedataama.

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

PÖNTTÖ on loistava pseudo! parempi olisi ainoastaan väli pönttö, mutta se olisi jo hankala toteuttaa näissä ympyröissä. peukkua!

nuunis kirjoitti...

jebou, eikö ole! pönttö itse on varmaan myös tyytyväinen, mä ainakin olisin.

PYL kirjoitti...

Hah! Hieno biisi.

Kun setä oli vielä nuori, HIM julkaisi ensilevynsä. Tuolloin tapanani oli käydä ystäväni kanssa pelaamassa biljardia jukeboxilla varustetussa juottolassa, ja kuinka ollakaan, boxiin ilmestyi myös Greatest Love Songs Vol. 666.

Sain porttarin mestaan pistettyäni When Love and Death Embracen soimaan repeatilla viidesti. Paska läävä.

nuunis kirjoitti...

no olipa tosiaan aika inhoittavaa. musta porttikiellon voisi saada repeatista vasta jos se kattaa koko illan ja on lauri tähkää tai pikku geetä.