perjantai 22. lokakuuta 2010

Day 08 A song you know all the words to

Nyt on pakko sanoa, että tämä on vähän sellainen, johon en oikein keksi mitään hauskaa tarinaa. Se on aina kurjaa, kun kuitenkin pidän kovasti tarinoista, ja kuten Minkin kanssa keskustelimme jossain kommenttilaatikossa, niin sehän on oikeasti se nainen koko tämän haasteen takana; biisivalinnat eivät sinänsä ole kuin sivuhenkilöitä niissä tosielämän kertomuksissa.

No ehkä vähän tarinaa tulee kuitenkin. Olin yläasteella silloin, kun se levy, jolla tämä biisi on, julkaistiin. Tuona aikana olin kaikkea muuta kun parhaimmillani, mulla oli hammasraudat, punertavaksi värjätty tukka ja muttei kulmakarvoja eikä tissejä. Koulun ehkä suosituin tyttö kuunteli tätä biisiä, osasi ne tanssiaskeleetkin ja muisti täsmälleen minkä kohdan kukin laulaa, ja sillä todellakin oli tissit. Muistan opetelleeni ankarasti päntäten tämän biisin sanoja, koska tuntui sille, että se oli vähintä, mitä saatoin siinä tilanteessa tehdä, vaikka kokonaishirveyden kannalta sillä ei juurikaan ollut väliä.

Kuulin muuten tämän laulun viimeksi Flamingon Onnelassa firman juhlissa, ja nousin pöydälle tanssimaan ja lauloin kaikki sanat, tietenkin. Ei kuitenkaan mennyt kauaakaan, kun hoitohenkilökunta tuli paikalle, ja ystävällisesti pyysi astumaan alas pöydältä, jolloin ojensin käteni, johon hölmistynyt portsari tarttui. Hypähdin tuettuna itselleni epätyypillisen sirosti alas pöydältä, ja pyörähdin piruetin poken käden alta vielä, jossa kohtaa se oli jo totaalisen pihalla.

Tässä on myös hieno bros before hos -kohta:

If you wanna be my lover
you gotta get with my friends
Make it last forever
frienship never ends

Biisi on siis Spice Girlsin Wannabe. En pygee linkittää kun oon duunissa, mutta onneksi kaikki tietää tän kyllä.

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

ooo, meillä on _toikin_ vaihe yhteinen! mulla ei tosin ollut rautoja muttei sitten paljon muutakaan.

nuunis kirjoitti...

haha, just näin. yläaste on kyllä aika rumaa aikaa noin yleisellä tasolla.

PYL kirjoitti...

Kertomus on itse asiassa aika hieno.

Odotin loppuhuipentumana että olisit tarttunut gerberan kämmeneen ulkoa, pyörähtänyt piruetin käden alta ympäri ja ottanut portieerin hallintaotteeseen.

Toki ok näinkin, lopulta ehkä helvetin huono idea päteä pokelle sekä nyt että silloin.

nuunis kirjoitti...

hahaha pyl :D mun ehkä todellakin tarvitsee opetella hallintaote, ja jos sen vielä alustaa tollasella niin yllätysmomentti saattaisi aiheuttaa sen onnistumisen. seuraukset tosin saattaisivat olla, no, itselle vähän haitalliset, mutta olisipa se kyllä melkein sen arvoista.