lauantai 23. lokakuuta 2010

Day 09 A song you can dance to

Omalla kohdallani tanssimiseen ei vain liity verbi "osata". Tanssiminen on mielestäni oikeastaan sitä, että fiilis tavallaan tulee liikkeinä ulos kropasta, on jotenkin niin innoissaan, että se purkautuu niinsanottuna bootyn sheikkauksena. Ylipäätään mä jostain syystä tanssin lähinnä kiemurrellen ja pyöritellen, se on jotenkin sellainen liike joka tulee kun fiilis on oikea.

Tähän kohtaan on pakko sanoa sellainen biisi, jota Minkin kanssa toivotaan yleensä juuri näissä fiiliksissä. Sen kuuleminen tuo mieleen Slutgardenin, sen lauteet ja strippipolet, katon, joka on mun ja Minkin pituisille vähän liian matalalla ja josta tulee otettua tukea, skumpan coolerissa, ja sen asenteen, että midnight, I'm drunk, I don't give a fuck. E huolta huomisesta kunhan vaan tänään on siistii, ja voi vääntelehtiä tanssimalla kylkensä kipeiksi.

Katsoin muuten Pinkin U + Ur Handin videon äsken ekaa kertaa ikinä, ja Pinkin kahdesta ekasta lookista tulee häkellyttävän paljon mieleen juuri Minkki (tsihi, sanaleikki!!). Eleet on joissain kohdin myös aivan täsmäävät. Onpa mulla ikävä sitä tässä yhteydessä. Onneksi kuulin tänään sen synttäreiden tulevan teeman, ja aion kiillottaa maiharini sitä varten huomenna ja katsoa, mahtuisinko maastonvihreään minihameeseeni.

5 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

aua, oon ihan tulessa kert toi video on NIIN kuuma! ja voi, tää on loistovalinta ja tulee oikein ikävä niitä iltoja sillä ne oli kyllä parasta ikinä ja nyt niitä ei enää tule, siihen paikalle kuulin laitettavan martinan ja olihan se jo muutenkin vähän ohi se sesonki. mutta silti.
voih.

Kesäminkki kirjoitti...

ooo ja nyt vasta luin loppuun kun tohkeennuin tosta biisistä niin ja mullakin on ikävä ja hei SILLON viimeistään vedetään täysii! <3
(ps. näyttäisinpä oikeesti sille kakkoslookille, silloin mun elämä olisi varmasti niin lähellä täydellistä kuin inhimillisesti katsoen mahdollista)

sanavahvistus edustaa niitä tuhmia kuvia, joita pariskunnat ottavat toisistaan ns. hommissa ja jotka sitten eron koittaessa jotenkin vuotavat nettiin: phorpho

nuunis kirjoitti...

niinhän se on, että aikansa kutakin, onneks voi aina muistofiilistellä et olipa kivaa sillonkin nuorena ja notkeena. sen sesonki vaan oli ohi kyl jo.

tsähä, ja paljonhan noita tosiaan vuotaa nettiin noita phorphoja :D

Kesäminkki kirjoitti...

niin ja myös en ole kovin terävä-älyinen: kääntelin "juuri Minkki"-sanaparia mielessäni ja olin että mikä sanaleikki MÄENTAJUU!!1!!1 - kunnes sitten tajusin. dun dun.

nuunis kirjoitti...

:D kieltämättä toi viittaus oli aika puutteellinen, eli kokonaan et voi itseäsi syyttää. syyhän ei siis ole täysin sinun.