perjantai 8. toukokuuta 2009

Original prankster

En olekaan muistanut mainita, kuinka hauskoja toimistopilat ovat. Yksi työkaveri myöhästyi kerran töistä, josta syystä päätimme laputtaa sen huoneen kauttaaltaan post-iteillä ja teipata kaikki esineet kiinni toisiinsa ja irroitella vähän piuhoja sekä piilottaa suklaakonvehteja epäilyttäviin paikkoihin. Siitä alkoi myös loistava kostokierre, kun meidänkin työpisteessä oli toisinaan teipattu asioita toisiinsa ja lukittu toimistotuoleja pyöränlukoilla pöytiin ja toisiinsa. Rakastan tällaisia käytännön piloja, ja jos jollain on joku pikku jäynä takataskussa, otan mieluusti vinkistä vaarin.

Tämä viikonloppu menee urheillessa ja muutenkin kunnollisissa merkeissä. Koutsi tulee piiskaamaan mua ja Paukista, ja odotan sitä melkein innolla. Valitsin Paukikselle tänään täsmääviä asuja ja kiillotin sen tamineet. Ajelin auringonpaisteessa ja kuuntelin Fast & Furiousin sountrackia, joka on enimmäkseen väkivaltaisen oloista espanjalaista räpähtävää tanssimusaa. Oli taas hyvä fiilis, ja se on hienoa. Olen myös useana viime yönä nukkunut kuin hakattu vauva, mikä on aivan mahtavan hienoa. Lisää tätä, ja ensi viikonloppuna sitten jotain muuta. Menen hakkaamaan huulitatskan uudestaan, mikä tarkoittaa, että auringon olisi parasta paistaa, sillä mun on sen jälkeen istuttava jääpaloja syöden terassilla koko päivä.

Taskussa on myös liput Tuskaan mulle ja Panulle. Siitä tulee niin hienoa, Mierolainenkin on tulossa. Lisäksi tein lopullisen päätöksen siitä, että osallistun myös Ruisrockiin, sillä Frida antoi siihen viimeisen sysäyksen. Alkaa käydä vähän itseään toistavaksi tällainen suunnitelmien ja innon kuvailu, mutta odottakaa vain, kyllä se paskan fiiliksen kausikin on sieltä tulossa.

7 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Tuska<3

Mä veikkaan, että se paskakausi tulee kesäkuun 24.

Faith No More astelee lavalle, yleisö mylvii ja taivas repeää. Alkaa sataa jääpuikkoja ja bändi kuolee lavalle puikkojen lävistäessä naamat ennen ekan biisin alkua.

Koko Tuskan ajan sataa myös jääpuikkoja ja kaikki kuolee jatkuvasti.

Että kiva kesä tulee.

Kesäminkki kirjoitti...

ihan persettä että meette fridan kaa rukiiseen ja mä en pääse kun mulla ei ole koskaan enää rahaa mihinkään. ja kuten mierolle eilen tunnustin, en oikeastaan edes välitä hauskanpidosta silleen.

mutta hyvä fiiwis on iloinen asia ja sulle se nyt kyllä tuli ihan tarpeeseen ja ansaitusti. nauti, hunaja <3

nuunis kirjoitti...

mun synttäreistä alkaa siis kaikki mennä piloille :D hauskaa toi kaikkien kuoleminen koko ajan.

niin ja mikä toi läppä nyt on minkki? miksi sulla ei oo enää koskaan rahaa? annatko ne hyväntekeväisyyteen ja alat munkiksi vai ostatko prätkän?

Kesäminkki kirjoitti...

ei vain näytä olevan. tilipäivä oli perjantaina, maksoin laskut ja oho, ei sitten muuta. kuka vittu mun masseja käyttää?!?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kun kaveri lähtee lomille, otatte sen tietokoneen näppäimistön, avaatte sen ruuvimeisselilltä tai muulla työkalulla, täytätte mullalla ja istutatte vaikka rairuohoa siihen päälle... Sitten näppiksen päällisosa vaan takaisin paikoilleen ja odottelette. Muistakaa kastella toisinaan. Kun palaa lomilta, pitäisi näppäimistön näyttää varsin vehreältä.

Toki kannattaa kysyä IT-pojilta mahdollisia vaihtonäppäimistöjä ennen pilantekoa. :)

nuunis kirjoitti...

haa, yks jannu lähteekin KUUKAUDEKSI BALILLE, joten nään velvollisuudekseni varmaan istuttaa sille rairuohoa näppikseen.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Todellakin! Ja jos teillä on iso toimisto niin IT-kavereilla on varmaankin vanhoja jollain tavalla rikkinäisiä näppiksiäkin siellä jemmassa, joten ei ole välttämättä edes pakko tuhota mitään. :)

Mutta olen suunnitellut vakaasti tuon vielä joskus toteuttavani...