lauantai 18. huhtikuuta 2009

Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.

Eilen olin vedossa. Ajatuksena oli ostaa kotiin pullo hyvää kuivaa cavaa, ja juoda se käyden sopivan pöhnäisenä nukkumaan. Kuitenkin päästyäni melkein loppuun, alkoi poikien peli-ilta käydä niin paljon hermoon, että soitin kaikille kahdelle ystävälleni, ja lähdin ulos.

Löysin hienosti Minkin ohjeilla samaan baariin kuin nekin. Siellä kävi ainoastaan käteinen, ja koska mulla ei sitä ollut, join kaikkien muiden ostamia kannullisia sangriaa ja chichi'ä, joka maistuu pina coladalle. Kun kaksi seuralaistamme lähtivät kotiin, heidän paikalleen sohvalle ampui välitytömästi suuri määrä nättejä pikkuisia, maksimissaan 18-kesäisiä poikia. Sellaisten innostus ihan baarissa olosta, tytöille juttelemisesta ja viinanjuonnista on hellyyttävää ja ihailtavaa. Mä en edes muista, koska viimeksi joku on kysynyt, mitä mä harrastan. Kaunein ja puheliain poika näytti hätkähdyttävästi Pete Parkkoselle. Pojat painivat keskenään, tökkivät toisiaan pillillä nenään ja korviin, pitivät sormiaan kynttilän liekissä ja hypähtelivät pöytien kautta eteenpäin. En voinut olla nauramatta suurieleisesti niiden jutuille, en tohtinut antaa yhtäkään puukkoa hölmöistä sanomisista, kunhan vain hymyilin.

Sitten oli lähdön aika, koska olihan se ahdistava tilanne monestakin syystä. Söin erinomaisen purilaisen maidolla, koitin juksata Minkkiä seuraavaan baariin, mutta ehkä ihan järkevästi se ei lähtenyt. Otin taksin kotiin, ja taksikuski oli nuori mies, joka piti Michael Jacksonin ja Mariah Careyn musiikista. En tajua, kuinka kukaan voi pitää Mariahista, ja kuka ainakaan sanoo sen ääneen. Kuitenkin jatkoin myötätuntoisella linjallani ja juttelin Mariahin 16:sta ykköshitistä ja siitä, onko Michael Jackson pedofiili vai ei. Kun pääsin kotiin, pojat pelasivat edelleen kuin vimmatut, joten lähdin Punkin kanssa lenkille. Hämäryys oli syönyt maiseman värit, tuuli töni humalaista tasapainoani, ja mulla oli jotenkin tosi hyvä fiilis. Kotona pesin hiukset kahdesti uudella hopeashampoolla, ja nukahdin rauhoittaviin räiskintäpelin tulitusääniin. Nukun parhaiten juuri silloin, jos ammuskelua tai poraamisääntä on kuultavissa taustalla.

6 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

ooiii, ihanasti kuvattu eilinen! ja parasta, jos sen päälle unikin maittoi oikealla tavalla. ja dahliakin muuten sanoi, että näytit taas eilen ihan sikamaisen hyvälle, vaikkei sulla edes ollut mitään ihmeitä päällä. että siinä sulle, hunaja <3

nuunis kirjoitti...

no olipa kivasti sanottu! <3 naisten kehut on usein painavampia kuin miesten, joten olen erimielissäni :)

cherppa kirjoitti...

Ai teillä harrastetaan myös näitä räiskintäpelejä. Oh zeee. :)

Mutta hienoa, että sait nukuttua. Neiti Alkoholi taisi olla tällä kertaa suotuisa ;)

nuunis kirjoitti...

joo, rntäpelejä harrastetaan. mun mielestä välillä ihan hulluuteen asti, mutta "mä en vaan ymmärrä".. ;)

mielettömän hienoa, että uni tuntuu palautuneen. tääkin yö meni ihan nukkuessa, oon aivan fiiliksissä.

Unknown kirjoitti...

Epäilen käyväni tossa baarissa aina silloin tällöin ja se on kyllä hämmentävää. Ekaksi. Sen jälkeen alkaa harmittamaan ettei enää itse ole nuori :(

nuunis kirjoitti...

o, nimenomaan. siksi meidänkin oli pakko mennä pois.