sunnuntai 18. tammikuuta 2009

The heat is on

Ihan tässä viime päivinä olen himoinnut jopa Jaffa kielletty hedelmä lightiä enemmän uusia tatuointeja. Tänään autoillessa päädyin kolmeen pääideaan, jotka ovat käytännön tasolla vielä hahmoittumatta, mutta kerron ne kohta kuitenkin. Itse suunnittelen tatuoinnit piirtämällä niitä ihooni spriitussilla, jolloin näkee, miltä ne oikeasti näyttäisivät päällä ja niihin voi myös totutella. Onnekseni olen viehtynyt hyvin yksinkertaisiin ja vain ääriviivallisiin kuvioihin, joita jopa mun piirustustaidolla on mahdollista tuottaa. Kun haluttu tatuointi on fyysisesti piirretty, tulee yleensä myös uusia ideoita ja niitä on helppo parannella, kun huomaa, kuinka ne iholla toimivat.

Joka tapauksessa. Ensimmäinen idea on jatkaa vatsassa ja alaselässä olevat tähdet siten, että niiden parvet yhdistyisivät ja nousisivat ylemmäs kylkeen, kohti kainaloa. Se vaatisi paljon piirrustamista, jotta keksisi, missä suhteessa toisiinsa ne ovat parhaiten. Tässä kohtaa ajattelin myös pysyä ihan vain mustissa ääriviivallisissa tähdissä, tähti on sinällään jo vahva muoto, ja pidän siitä, ettei niitä vedetä tukkoon väreillä tai varjostuksilla. Toinen idea on laittaa tähtirykelmä jalkapöytään. Silloin kyllä rikkoisin periaatettani tatuoinneista, jotka eivät näkyisi iltapuvussa. Toisaalta, jalkapöytä on vähän eri asia, ja se olisikin ehkä ainoa paikka, jossa voisi joustaa. Siis niin kauan kuin aion pysyä tässä periaatteessa, niitähän saa periaatteen tekijä vaihtaa milloin tahtoo. Kolmas idea olisi joku teksti, joka olisi naamioitu raapaisujäljeksi. Vähän sellainen, kuin Angelina Joliella on yläselässä. Siihen kuitenkin tarvitsisi sen tekstin, ja tekstien keksiminen on aika vaikeaa, ja siitä syystä tämä idea on ehkä eniten vaiheessa. Lause "second to none" on viehättänyt mua viime aikoina, mutta toisaalta se on niin lyhyt, etten tiedä, kuinka sen istuttaminen raapaisuun hienosti onnistuisi. Näitä pyöritellessäni mieleeni tuli paikoista myös alahuulen sisäpuoli, jonne taas voisi ottaa oikeastaan mitä vain, koska se ei koskaan näy vahingossa. Toisaalta se on siksi myös vähän tylsä, mutta toisaalta varsin erikoinen. Sinne voisin tatuoida vaikka heartagrammin, vaikka se kuviona onkin vähän epäilyttävä, mutta siksi se voisikin olla tuon paikan kanssa perfect match. En myöskään tiedä, tekeekö kaikki tatuointeja tuollaisiin paikkoihin.

Tässä kohtaa on melkein oltava tyytyväinen siihen, ettei ole paljoa rahaa eikä montaa itsestään selvää paikkaa, koska muuten mulla aivan varmasti lähtisi tatuoinnit ihan käsistä. Olisin yhtä tatuointia, jonka osat eivät täsmäisi.

1 kommentti:

Saukko kirjoitti...

Ylivoimasesti kammottavin tatska mitä oon nähny oli koko yläselän peittävä naurava chewbacca, tosi röpelö versio siitä tietenkin.