sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Mä en digannu

Oikeasti aion nyt blogata vain siksi, että inhoan kolmea asiaa, ja on pakko päästä jakamaan ne kaikille, koska kaikkia kiinnostaa. Myös muu teksti tulee olemaan todella, todella kiinnostavaa, joten älä klikkaa muualle. Hei, kaveri, mä sanoin et älä klikkaa muuallÄH

Ensimmäinen ärsyttävä asia on hitaat kävelijät, ja vielä enemmän hitaat kävelijät 2.0, jotka ovat vieneet ärsyttävyyden tässä kastissa ihan uudelle tasolle. Ne nimittäin hoippuvat hitaasti kävellessään siten, ettei niiden ohi pääse kopistelemaan närkästyneesti huuliaan suipistellen. Niillä on usein myös joku rankka perässä pyörivä laukku, joka vie hyvin paljon tilaa, ja joihin näillä ei tasan ole ajokorttia aiheutetuista vaaratilanteista päätelleen. Kapeilla kulkuväylillä vaanivat myös hengaajat, jotka suorastaan pakottavat tuuppaamaan itseään kivuliaasti täydellä isolla laukulla kylkeen. Mikä vittu saa ihmiset seisoskelemaan kulkuväylillä kaikkien tiellä, eikä niitä edes tunnu se mitenkään vaivaavan tai hävettävän. Toivottavasti evoluutio korjaa. Näitä hengaajia on myös ratsastustiloissa, ja tänään ratsastin uljaalla lainamustalla päin yhtä, enkä oikeasti ajatellut uljaan mustan olevan ihan niin itsetuhoinen. Se nimittäin syöksyi sitä toista päin kuin aggressiivinen pooloponi, mutta valitettavasti suurin pilkka osui omaan polveeni, joka kiilautui satulan ja toisen ratsun lihaksikkaan sohvaperseen väliin. Polvi on nyt kauttaaltaan sininen, mutta se on pieni hinta tästä kostosta ja kauhun levittämisestä. Niin ja se yksi rankka asia vielä on sellainen, että jotkut linkittävät lukemansa blogit omaansa siten, että ne aukeavat uuteen ikkunaan. Meinaan aina puukottaa itseäni huuto-oksentaen naamaan kun näin käy, koska se on äärimmäisen ärsyttävää. Miksi välilehdet muuten olisi keksitty, ja kuka on niin itsekeskeinen, että haluaa jättää aina oman sivunsa auki, vaikka yleensähän linkeistä klikataan juuri siksi, että sieltä päästäisiin pois.

Nyt häiriinnyin pahasti, koska uusi American Idolin kausi alkaa.

6 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

"Meinaan aina puukottaa itseäni huuto-oksentaen naamaan kun näin käy"

Sä oot mun uusi idoli ja välitön palvomisen (ehkä palvaamisenkin, en ole päättänyt) kohde. Repesin niin kovaa, että Hollolassa hajosi ikkuna.

nuunis kirjoitti...

mun mummula on hollolassa, toivottavasti ei ollut niiden ikkuna :D

musta ei ehkä tule american idolia, mutta palvikinkuksi tuleminen on käytännössä siis mahdollinen first runner up.

Lilith kirjoitti...

No hei mitä v!
Emmä oo ees tajunnu että pitäis jotenkin muuten linkittää kuin laittamalla se bloggerin linkkitagi. *tarkistaa miten sitä painaessa käy* ai ne aukee sit samaan. No öh, eihän tää sitten mua koske varsin ollenkaan. Mutta! Entä jos linkittää monta juttua ja lukija haluaa katsoa kaikki läpi, entäs sitten? *ärsyttävällä narinaäänellä*. Silloin on perusteltua avata uuteen ikkunaan (paitsi että mä avaan aina välilehteen).

Mutta varmaan samalle tasolle minun ärsyttämisessäni pääsee sillä että back-nappula ei toimi sivulla. Tämä tapa on tainnut kuolla sukupuuttoon. Saati se kun linkki aukesi frameen sivun sisällä, aargh!

nuunis kirjoitti...

ihanaa et joillain muilla kanssa menee ihan käämi tollasissa pikkujutuissa :D kieltämättä joissain jutuissa on kiva, että ne aukeaa uutena ikkunana, mutta toisinaan on kiva ilmaista itseään ehdottomalla tavalla. mä muuten niin vihaan myös jos back ei toimi, ja niin käy just jos se aukee uuteen ikkunaan, ja sitten saan paniikin etten enää pääse takaisin, koska se on siellä vanhassa ikkunassa.

Kiisseli kirjoitti...

Eilen on kai ollut joku yleinen vitutusmaanantai(maanantait kyllä yleensä on). Itse tunsin palavaa tarvetta syödä Nina Mikkosen ja Silvio Berlusconin päät.

Anonyymi kirjoitti...

maanantait on aina kyllä pahoja. ja olen pettynyt siihen, että ne on melkeinpä yhtä pahoja, vaikka ei olisi dokannut yhtään koko viikonloppuna. maanantait. MAAÄH

maukkaita päitä valittuna kyllä kiisselillä!