lauantai 10. tammikuuta 2009

Let me do ya, let me fool ya, let me screw ya

Kuten viime merkinnässä ennustin, on listaa pakko jatkaa vielä hiukan. Lupaan, että tämä on vähintään toiseksi viimeinen näistä merkinnöistä.


Eben Oleson (30 Days of Night)
Joshilla on aivan ihana ääni, eikä yhtään haittaa se, että se on sheriffi ja hymyilee sillä tavalla kuin se tekee. Mahtavaa tässä kuvassa on myös noi veriroiskeet.Sway (Gone in 60 seconds)
En tajua, kuinka saatoin unohtaa tän ekalla kertaa. Swaylla on tosi hyvä asenne, ja harmittaa, etten löytänyt siitä parempaa kuvaa.Archie Gates (Three Kings)
Majuri Gates on vähän niinkuin kiintiösotilas. Mark "Marky Mark" Wahlberg on ehkä vielä kuumempi ko. leffassa, mutta siitä ei ollut yhtään hyvää kuvaa.Cher Horowitz (Clueless)
Clueless on yksi kaikkien aikojen suosikkileffojani. Cherillä on ihana tukka ja se on raivostuttavan diiva, ja se teputtaa ihanan tyttömäisesti.Loki (Dogma) vasemmalla.
Oli niin harmi, etten löytänyt yhtään kuvaa, missä Lokilla on siivet auki. Suosikkikohtani on se, kun Loki ja Bartleby menevät sinne kokoukseen ja Loki lahtaa kaikki ja on lopulta ihan verinen. Don't run! Have faith, people!Daisy Duke (Dukes of Hazzard)
Oijoi, se teksasilainen junttiaksentti, toi kroppa ja hampaat ja hiukset. Daisy on tooooosi hyvännäköinen, porno ja söpö samaan aikaan.


Max (Mad Max)
Olen aina salaa ollut ihastunut Mel Gibsoniin. Mad Maxin kuteet on viielät ja se on ihanan hullu, aavistettavuus olisi varmasti huono.


Achilleus (Troy)
Brad on tässä leffassa aivan syötävä. Olen hulluna tämän aikakauden sotureihin muutenkin, ja sitten sillä on toi tukka ja toi kroppa ja se on likainen.

2 kommenttia:

panu kirjoitti...

Tästä puuttuu mun mielestä ainakin vampyyrit Lestat ja se Brad Pittin esittämä, Marilyn Monroe minä vaan hahmona ja kyllä, Paris Hilton. Kylläpä.

Kesäminkki kirjoitti...

oh! oh! angelina melkein missä tahansa roolissa! ja toi achilleus oli loistokas! aika vaatimattomaks oli brad kroppansa laittanu tota varten.

ja kas, sanavahvistuksellakin on darrapanetus: semon