torstai 15. tammikuuta 2009

Lataa se nitoja ja sitten ammut vaan

Hyvä ystäväni Mierolainen haastoi mut. Onneksi ei oikeuteen; vielä. Tähän on oikeasti säännötkin, jotka auttavat kontrolloimaan hauskaa, ja ne menevät allaolevasti:

1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

Sitten niihin sattumanvaraisiin asioihin. Sattumanvarainen on muuten aika hyvä ja kuvaava sana tällä hetkellä noin ihan yleisellä tasolla.

1. Kaksi etummaista ylähammastani on posliinia. Niihin tuli jossain vaiheessa teiniyttä kiillevauriot, joiden takia lopetin jossain vaiheessa hymyilemisen, joten sain ylioppilaslahjaksi uudet hampaat. Oikeastaan ne ovat kyllä vain posliiniset kuoret, eivätkä koko hampaat, ja niiden laittaminen sattui suunnilleen eniten maailmassa.

2. Näen seksiunia ihan häiritsevissä määrin. Niiden ohjaajalla ei myöskään ole mitään hajua mistään sovinnaisuudesta, vaan nään niitä ihan huoletta tuntemistani ihmisistä ja julkisuuden henkilöistä, ja tietenkin useimmiten sellaisista, joista se näkeminen on jotenkin häiritsevää. Usein niissä on myös jotain erityisen mieleenpainuvaa, ja on sitten vähän huvittavaa tai jopa kiusallista nähdä vastapuolia tosielämässä.

3. En kutia ollenkaan. Tämä aiheuttaa suuria pettymyksiä ihmisille, samoin kuin jokunen muukin ominaisuuteni.

4. Mua naurattaa omasta mielestäni vähän liian paljon pissakakkahuumori. Tahtoisin olla sen yläpuolella, mutta taas tänään todistin itseäni vastaan eli etten ole. Purskautin melkein Battery Juicedia nenästä, kun luin HIMin kirjasta, että ne oli hotellissa paskoneet pyyhkeelle ja menneet sitten koputtelemaan ihmisten huoneiden ovia. "Kun ne tuli avaamaan, siellä oli vain se pökäle. Siis ihan kuin pökäle olisi ollut se koputtaja. En oikein pysty selittämään asiaa, mutta silloin se tuntui toimivalle pilalle".

5. En ole koskaan ajanut nurmikkoa. Vaikka olenkin tehnyt suunnilleen kaikkia muita mahdollisia omakoti- ja maatalon töitä, on tämä aina langennut kiittämättömän sisareni kontolle. Ajattelinkin koittaa elää koko elämäni ajamatta yhtään nurtsia, se tuntuu hyvälle ohjenuoralle ihan näin suuremmassakin mittakaavassa.

6. Olen vasta ihan viime aikoina pystynyt alkaa juoda lonkeroa taas. Mua oksetti sen hajukin vuosi tolkulla, koska satuin juomaan sitä kerran kilpaa rekkakuskien kanssa Hanko-Rostock -lautalla. Yllättäen tämä kilpa päättyi siihen, että laatoitin koko yön ja aamunkin enkä ehkä koskaan ole ollut yhtä sairas krapulasta. Onneksi olen parantunut lonkerokammosta, koska se on oikeasti toisinaan ihan hyvää vaihtelua.

Siinä se sitten olikin. Tästä päivästä voisin mainita vielä sellaisia seikkoja kuin uusien nauhallisten kiilakorkkareiden käyttö, söpö DHL:n poika ja kanacaesar-salaatti. Nyt on aika melkein päästä töistä ja lähteä leivoskaupan kautta sushibileisiin.

Ei kommentteja: