lauantai 5. helmikuuta 2011

Supercalifragilisticexpialidocious

Nyt mennään viime aikona itseäni päänsisäisesti puhutelleisiin aiheisiin superlatiiveilla:

Ärsyttävintä vähään aikaan: Talvipyöräilijät. Ne suhaavat miten sattuu ja sivuliusua eikä niitä yhtään kiinnosta, pääsetkö alta pois kun tie on peilijäässä. Lisäksi talvella on aika pipo ja/tai huppu päässä, joten näitä surmanajajia ei edes kuule. Voitteko lopettaa? Ei talvella saatana kuulu fillarilla ajaa, niin.

Yhtä aikaa älyttömästi hauskin ja paheksuttavin tilanne tänä aamuna: Turun steissin lähimmässä räkälässä ilmakitaran soittaminen polvillaan Bon Jovin Livin' on a Prayerin tahtiin kantisdensojen lasittuneiden ja jopa hieman paheksuvien katseiden alla.

Paras karaokesuoritus: Tämä menee jaettuna sille emorokkaripojalle, joka silmääkään räpäyttämättä ja eforttia näyttämättä lauloi kaikista kielletyimmän eli Queenin Bohemian Rhapsodyn, ja nykyiselle kollegalleni, jonka samaan aikaan kirkas ja käheä ääni futaa Natalia Imbruglian Tornissa aivan törkeen siististi.

Paras känniaamiainen: Playn maitokaakao

Magein tyyppi: Virolainen ärränmyyjä, joka ehdotti että mun kannattaisi ostaa sytkäri, jossa on pääkallon kuva, koska se sopi mun vaatteisiin. Ostin, tolla puheella oli pakko.

Miettimisen arvoisin juttu: Pitäisikö yrittää olla positiivisempi ja pystyiskö vetään paremmalla asenteella?

Ei kommentteja: