tiistai 2. marraskuuta 2010

Day 14 A song that no one would expect you to love

Mä olen musiikin suhteen vähän kuin rasiallinen suklaata (tai pussillinen pähkinöitä?), eli koskaan ei oikein tiedä mitä tulee. Pääasiassa tykkään yleisimmin musiikista, jossa on mieslaulaja ja se laulaa englanniksi, mutta kokonaisuutena olen varsin kaikkiruokainen musiikin suhteen. Tästä syystä tähän kohtaan on vähän vaikea keksiä mitään. Ehkä kuitenkin olen kaikella tapaa ulkoisesti aika main streamia, joten laitan tähän nyt yhden vähän jytämmän laulun. Se on Cradle of Filthin Gilded Cunt, ja sehän on tosi hyvä.

Muuten menee niin, että olen jo valinnut mitkä laminaatit haluan uuteen kotiini. Olen myös rakastunut yhteen sohvaan, täytyy vain toivoa, että myös sponsorini äiti rakastuu siihen. Vielä pitäisi valita makuuhuoneeseen yhdelle seinälle joku tapetti. Haluaisin mustaa ehkä, tai jotain tummaa joka tapauksessa ja kohokuvioista. Sitten pitää maalata ruokapöydästä ja sen tuoleista osia mätsäämään sisustukseen ja mua peloittaa että kohta olen kiinnostunut oikeasti sisustamisesta ja muutun innohomoksi. Hjälp!

Sitten listataan aina yhtä mieluisat top 4 -listat kivoista ja tyhmistä jutuista, listatkaa tekin:

-Novelle Plus persikkavichy
-purkkapinkki kynsilakka
-Vampyyripäiväkirjat -teeveesarja, joka on vihdoinkin vähän piristynyt
-jouluruokien saannin lähestyminen

-juurikasvu
-toimistotarvikkeiden "lainaaminen" eli vittu pölliminen toisten pöydiltä
-koirien kynsien leikkaaminen
-liukkaat lehdet korkkareiden alla ja junien raiteilla

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

ei kerta homoksi tee, sanotaan, joten ei syytä huoleen ystäväni! kyllä uuden kämpän kanssa kuuluukin vähän tohkata, itsehän en tähän kerrokseen muuttaessani muistanut oikein syödä tai jaksanut nukkua kun halusin vaan MAALAA! että kyllä se menee ohi.

mä vihaan kanssa "lainailijoita" ja niitä jotka tietty sitten vielä hukkaavatkin kaiken silleen hupsoho-metodilla ja juovat toisten kahvikupeista ja jättävät ne tiskaamatta jÄH

nuunis kirjoitti...

joo just noin! sitku kysyn et missä vitussa mun voimanitoja on, niin ollaan et mä vaan lainasin, mutta HALOJAA lainaamiseen liittyy itsessään se, että se palautetaan ja kohta on voimaniitattu naama umpeen!

huh, onneks mulla on siis vielä toivoa muuttua takaisin tavalliseksi, kun säkin oot rohkaisevana esimerkkinä :)

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin kommentoida noita mukin- ym. lainausjuttuja, mut en sit uskaltanutkaan... :D

-zäkmän-

Kesäminkki kirjoitti...

:D mä jotenkin pystyn aavistamaan saken kannan lainailuun, sekä puolueen jota se edustaa... nimim. jonkun muun märkä pyyhe MUN sängyllä