tiistai 3. marraskuuta 2009

Rikkaat Gyllenburgit ja Syvälampi, jonne valkea ratsu upposi

Koska olen aivan sikamaisen poikki, aion lainata tähän yhden tekstin vanhasta blogistani, koska eräs tapahtuma on suututtanut mua ihan yhtä paljon kuin viime vuonnakin.

viime päivinä on kaikissa lehdissä ollut listattuna suomen kaupunkien rikkaimpia ja tienaavimpia ihmisiä. tämä tapa on mun mieleen irvokas ja jopa outo, luulisi tuollaisten tietojen olevan järkevässä maailmassa paitsi osittain ainakin salaisia, myös hyvän maun vastaisia. jotenkin ymmärtäisin vielä esimerkiksi koko suomen top 10:n, mutta myös pikkukaupunkien ja tuppukylien henkilöiden listaaminen on turhaa ja rumaa. voi vain kuvitella ne karjakonkatseet ja peittämättömät kateuden eleet, vaikka listalle olisikin päätynyt jonkin poikkeustapauksen vuoksi, tai maksaisi siitä yli puolet veroa. lisäksi olisin tätä mieltä joka tapauksessa, tai siis olenkin, jotkut tosin saattavat tietää miksi.

Ei muuta. Menen nyt nukkumaan, jotta jaksan huomenna puhaltaa 50 ilmapalloa, joilla aiomme täyttää yhden työkaverin huoneen, koska sillä on syntymäpäivä.

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

komppaan täysillä tota, myöskään mun mielestä mikään ei ole irvokkaampaa ja surullisempaa kuin käyttää kateutta ihan yksinomaan katkeroitumisen ja itsensä säälimisen moottorina sen sijaan että antaisi sen inspiroida itseään ja tehdä perkele perässä samat. mut eeeeei.

nuunis kirjoitti...

eeeeeeei :D
hyvin sanottu. kaikkien pitäis suunnata se energia nimenomaan noin.