tiistai 17. marraskuuta 2009

Haaveet kaatuu

Nythän on niin, että oon aivan kuin hullu puurossa koittanut pedata valmistumistani tän vuoden puolella. Luulin jo onnistuneeni siinä, kunnes tänään sain puhelun opintotoimistosta, ja kävi ilmi, että en osaa laskea opintopisteitä oikein. Siispä valmistuminen lykkäytyy reilusti ensi vuoden puolelle. Tähän ei yhtään auta se, että syyhän on täysin minun omani. Ei auta. Henkinen isku oli niin paha, että olin tosi lähellä irtisanoutua koulusta ja töistä, ja alkaa ihan rehellisesti vaan spugeksi, koska mun älynlahjat näyttää siihen eniten viittaavan. Tuntui kuin olisin vanhentunut sinä hetkenä kaksikymmentä vuotta, naama irtosi osittain kannattimistaan kasvavien silmäpussien ja juonteiden voimasta ja jäi roikkumaan samaan tapaan kuin Lauri Tähkällä. Oikeastihan se on niin, ettei pieni viive paina tässä konkurssissa enää, mutta oisin halunnut, että tää saatana vaan loppuu, enkä olisi koodannut öitä läpeensä ihan turhaan. Mutta tässä nyt ollaan. Toivon, että pystyn vielä joskus nauramaan.

Tänään oli kyllä mukavaa, kun kävin ostamassa uudet pyyhkijät, ja huoltsikan täti antoi mun sovittaa niitä itse ulkona ennenkuin edes maksoin niitä. Koska autoni ei ole ihan uusi enkä ole koskaan ennen vaihtanut pyyhkijöitä (shame on me), sain toisen vaihdettua pienellä ähinällä, mutta toinen ei vain mitenkään suostunut irtoamaan. Koska tässä mielentilassa olisin piakkoin vetänyt sen solmuun, pyysin suosiolla apua röökiävetäviltä amiksilta, joista yhdeltä se kävi käden käänteessä, ja se oli selvästi mielissään auttaessaan neitoa pulassa, vaikkakin sen kaverit mölisivät typeryyksiä koko käden käänteen ajan. Silti jaksoin pienesti taas uskoa siihen, että maailmassa on hyvyyttäkin, vaikka se tunne menikin nopeasti ohi.

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

voi perse mitä... persettä! ymmärrän erinomaisesti sen, että vaikkei se nyt enää kokonaisaikaan mitenkään radikaalisti vaikuta, niin olis vaan helvetin kiva päästä koko sonnasta eroon ja alkaa elää niinkö normaalit ihmiset, tai no ainakin ilman niitä velvoitteita siltä taholta.
pysy muru lujana, ei muuteta sillan alle ihan vielä <3

voin muuten kuvitella, miten oot silmät isoina ja oikeen silleen herttaisesti hymyten pyytänyt sitä jannua tekemään ton ja ai että se saa respektiä nyt niiltä mölisijöiltä, jotka kaikki olis halunneet olla se jota pyydettiin tollaselta taholta :)

nuunis kirjoitti...

kiitti minkkis, nyt oon onneks päässy vähän ton yli jo :)

Riikka kirjoitti...

toivottavasti maailma on jo vähän hyväkin, kuulostaa nihkeeltä, mutta pakko sanoa, että tykkäsin kamalasti kun sanoit, että "että oon aivan kuin hullu puurossa koittanut" tehdä jotain. se on ihan mahtavasti sanottu, kun eihän se oikeestaan mee yhtään noin ja yleensä tollaset sanomiset kuulostaa tyhmiltä mut tääpä ei.

nuunis kirjoitti...

kiitti riikka! :) mä keksin se tossa kirjoittaessa, ja hymähdin kun se olikin aika hassu. on kiva et muidenkin mielestä kerrankin!