tiistai 24. marraskuuta 2009

It's 7 a.m. in the asshole-morning

Eilisessä päivässä parasta on ollut: (Tää Blogger on siitä jännnä, että aloitin kirjoittamaan tätä eilen tiistaina, joten tulee näyttämään siltä, että olisin julkaissut tämän eilen, vaikka oikeasti julkaisen sen nyt eli 25.11. Niin sairasta sekoilua, että kaikki kusee housuun silkasta hämmästyksestä.)

-1000 tiny things I hate -blogi. Katsokaa nyt! Aivan mahtavaa, tää melkein sai mut nauramaan ääneen. Oikeastaan mun olisi tehnyt mieli osoittaa sormella ja hohottaa, äkkisiltään suosikkejani olivat ainakin "Nerd rage" ja "My father the alien". This is the good shit.

-Lounastunnilla bongattu Jone Nikula.

-Zucchinin lounas, joka vie joka kerta kielen mennessään (joka on muuten aivan saatanan tyhmä sanonta ja alkoi melkein vituttaa kun oikein mietein sitä tässä kun ei muutakaan enää voi. HILJAA!) Tänään lisäkkeenä olleet valkosipulipavut olivat melkein elämää suurempaa. No okei, joka kerta kaikki on. Maut on niin puhtaita, että tuntuu kuin vahvistuisi siltä istumalta.

-Bam Margeran uudessa leffassa "Where the fuck is Santa" se kohta, kun Ville Valo laulaa Nukkumattia hiljaa hyristen vatsaan tatuoitavan Hannan korvaan, ja mies hiljenee ja rauhoittuu kiljuttuaan sitä ennen kuin pieni tyttö.

Ei kommentteja: