tiistai 16. syyskuuta 2008

Kalju Bret Michaels ja BB-Nikon vammainen veli

Nyt on siis taas hakusanakatsauksen aika. Jos poimii yleisimmistä hakusanoista vaikkapa gayporno, auton ledivalot ja ekstaasi, olen itsekin hiukan huolissani homoeroottisen ja huumemyönteisen amisblogini sisällöstä.

-haile gebrselassie homo. Tästä en kyllä tarkemmin tiedä. Pienenä äiti pakotti katsomaan aina yleisurheilua, ja Haile oli yksi mun suosikki. Suurin oli kuitenkin aituri Colin Jackson ja seiväshyppääjä Sergei Bubka.

-huonekalut askosta. Aika moni varmaan ostaa, mäkin ostin vähän aikaa sitten sellaisen kirsikkapuunvärisen seinähyllyn, ja se on kyllä hyvä eli suosittelen ihan.

-katie holmes polkkatukka. Itse preferoin Victoria Beckhamin polkkaa, mutta tämähän on jokaisen oma asia.

-kiiltävä nenä. Mulla on toisinaan, ja se näyttää rumalle. Siihen auttaa puuteri.

-kuka käy ponilaaksossa. Minä! Ja Minkki! Ja Puppe ja Pörri ja Punkki.

-lapseni käyttää lsd:tä. Jotenkin aika liikuttava, vaikka toki tapaus on hyvin ikävä.

-lauri tähkä vika naamassa. Lauri Tähkä on Repe Sorsa.

-läkkitorin spurgut. Ne on kulttuurinähtävyys.

-mustiolla keulimista. Wicked! Googlaako joku näin tietääkseen missä Mustiolla keulitaan ja päästäkseen mukaan piireihin?

-niskan katkeaminen. Tämä kuuluu varmaan "varmin tapa tappaa itsensä" -googlaussarjaan.

-odotin turhaan maailmanloppua. Niinhän me kaikki. Huoh.

-osta stetson. Olen sanaton.

-pallo kuutti blogspot. Kuulostaa kauhean hyvälle blogille! Harmi, että sillä päätyy vaan mun blogiin. Hylkeenpoikaset on mun idoleita, sillä terve kuutti tuplaa painonsa suunnilleen viikossa.

-pre teinin syntymäpäiväkutsut. Jos on pre-teini vielä, niin silloin ei tarvi piilottaa juustohöylää vielä.

-reino nordin ilman meikkiä. Jotenkin mulle on jäänyt sellainen mielikuva, että Reino useimmiten olisi ilman meikkiä, mutten sitten tosiaan tiedä.

-turhaa tietoa + sanoja. Mulla on niitä tosi paljon! Kerro vaan aihepiiri, niin alan kertoilla, paitsi jos se on musiikki niin kysyisin vinkkiä yhdeltä managerilta, joka kertoi mulle Bret Michaelsistakin silloin.

-tykyttävä kipu päässä. Voi olla ihan vaan päänsärkyä, tai sitten vaikka tylpän esineen iskusta johtuvaa. Mene ja tiedä.

2 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Multakin on haettu tota keulimista Mustiolla. Uskoisin sen olevan niin pieni paikka, että sitä löytää ilta-aikaan ihan vain oleilemalla kylällä.

Ai niin, kiitos! Olit päivän ensimmäinen tänään.

Kesäminkki kirjoitti...

ahihi :D

mä muistan hailen vain ja ainoastaan siitä, että sen nimessä on lassie. ja kuutista en tiennyt tuota, kannatti siis herätä tänäkin aamuna.