tiistai 8. marraskuuta 2011

Love in theory and practice

Eilen tuli Sinkkuelämää-sarjan kuutoskauden kaksi viimeistä jaksoa, jotka siis ovat koko sarjan päätösjaksot. En ollut koskaan nähnyt niitä ennen, joten katsoin niitä aika kiinnostuneena. Niissä on aika ihana tunnelma, niissä on Pariisia, ystävyyttä, Louboutineja, rakkautta, tuhatkerroksisia mekkoja, Smith Jerrod, timanttikoruja ja romantiikkaa. Sain katsoa ensimmäisen jakson ihan itsekseni, ja toisen jakson loppupuolella Pörri tuli kotiin. Olin vähän harmissani, koska olisin halunnut katsoa ne rauhassa ja olla vähän hömppäliikuttunut, ja olinkin sitä kyllä kuitenkin. Jossain kohtaa mainostauolla menin johonkin tekemään jotakin, ja arvioin tapojeni vastaisesti mainostauon pidemmäksi kuin se olikaan. Pörri tuli ilmoittamaan, että ohjelma oli jatkunut, mutta että oli laittanut sen pauselle mua varten. Oli kuulemma kerinnyt mennä vasta yksi repliikki, Pörri kertoi, "ja siinä Mr. Big sanoi: "Useimmat tulevat Pariisiin rakastumaan, mutta sinä tulit läimäytetyksi"."

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

mun mielestä kaikkein parasta jonkun kanssa leffan tai televisiosarjan katsomisessa on se, että toinen voi mennä just keittiöön tai vaikka vessaan ja se toinen voi kertoa mitä tapahtuu, eläytyvällä äänellä. mä oon tosi hyvä tollasessa dubbauksessa ja usein teen sitä vaikka ei kuulemma tarttiskaan.

nuunis kirjoitti...

mua yleensä ärsyttää ne, jotka ei viitsi keskittyä sitä vertaa ettei tarvis kysellä koko ajan :D mutta siis tässä tilanteessa oli kyllä oikein somaa, että kun vahingossa missasin niin mua muistettiin :)

sanavahvistus on explain, ihan oikee sana!