perjantai 21. tammikuuta 2011

Koska mä oon niin FÄSHÖN

Nyt on se hetki, kun musta tuntuu, että muotiblogien määrällisesti suuri lukeminen alkaa vaikuttaa mun aivoihin. Kuulemma joka kevät muodissa on kukkia ja raitoja, ja nyt tunnen suunnatonta vetoa molempiin. Itselleni epätyypillisesti en halaja pelkkiä mustia kolttuja, vaan ainoastaan raidallinen tai kukallinen kelpaa. Sukkahousuissa himoittavimpia ovat edelleen pilkukkaat, eli ehkä on toivoa vielä. Lisäksi menin tänään safkiksella Kicksiin, koska yhden muotiblogin mukaan siellä on myynnissä sellaisia kittejä, joilla voi tehdä itselleen tipilliset geelikynnet. En ollut ikinä kuullutkaan sellaisesta, ja innostuin kovin, ja, kas - siellä niitä hyllyssä seisoi, ihan niinkuin muotibloggari lupasi. Nyt siis lähipäivinä koitan tuhertaa itselleni geelikynnet. On tää pimeetä touhua.
Oikeestihan en ole yhtään muodikas. Siis oikeasti, en.

Muuten tänään on taas ihan nollat taulussa -päivä. Aina, kun olen täällä maakuntatoimistolla, mun tekee aivan tuhottomasti mieli energiajuomia, ja olenkin tänään juonut jo kaksi. Varmaan osaltaan myös niiden takia olen samaan aikaan maaninen, kikattava, tyly ja ärsyyntyvä, joka on sellainen kombo, etten meinaa itsekään olla varma mitä noista pitäisi seuraavaksi ilmentää.

Loppuun voisin laittaa jotain hottisten kuvia, sellainenhan on aina kivaa, paitsi että olen vähän huolissani miesmaustani taas vaihteeksi.
Jax - Sons of Anarchy.

Cook - Skins. (Se on ehkä syntynyt vuonna -93 tai jotain eli on yhtä vanha kun mun auto, mut hei; mitä valii - ei mitään!)
Valon Ville (YLLÄTYSSS!!!! :D½!666) Ryan Dunn.

Duudsonien Jukka.LOPPU

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

jax <3 ja jollain mystisellä tavalla mun mielestä myös sekä ope että tick ovat kuumia ja juice (ei se laulaja). tota ei ehkä kuitenkaan olis kannattanut sanoa ääneen.

nuu kirjoitti...

no onhan tollaset prätkäjengiläiset suuremmilta osin, ja tosi hyvä et tarkensit ettet tarkoittanut leskistä.