keskiviikko 19. tammikuuta 2011

It's my party and I cry if I want to

Mä olen vähän epäonnistunut taas bloggaajana, koska en ikinä päivitä. Jotenkin mun pinna on lyhyt kuin Tom Cruise ja hermostun välittömästi ja läimäytän läppärin kannen kiinni jos en keksi mitään. Nyt töissä on pöytäkone, joten en voi läimäyttää, joten se hupi on poissa pelistä.

Väliin muutama kysymys: Miksi viimeisin American Idol -voittaja Lee Dewyze tekee niin paskaa musaa? Miksi alan vähän pitää kylppäriimme asennetuista vanhuksille tarkoitetuista tukikahvoista eikä ne enää yhtään haittaa mua? Miksen tykkää vihreästä teestä vaikka kuinka yritän ja kuitenkin juon sitä, eikö tämä ole jo vähän epäreilua? Kuka keksi aakkosjärjestyksen? Miksi opin vasta viime viikolla, että tulppaanit pitää laittaa kylmään veteen jos tahtoo niiden kestävän kauemmin? Miksi samaan aikaan tajusin, että tulppaani on mun lempikukka, eikä mikään coolimpi? Mikä teidän on?

Noniin. Muutettukin on ja melkein kaikki laatikot purettu, joten enää en voi kitistä siitäkään. Pahus. Tänään kuulemma Pörrin isä oli käynyt ruuvaamassa makkariin sinne oikeasti kaavaillun propellilampun. Sitä ennen siellä oli väliaikainen spottilamppu, jossa oli jostain tuntemattomasta syystä sellaiset ledivalot, joiden sävy oli huumevastaisen sininen. Se antoi koko huoneelle jännän tunnelman. Se ei kyllä ollut kauhean hyvällä tavalla jännä, ja odotankin innolla, että miltä siellä näyttää normaalivalossa.

Tahtoisin vain olla kotona ja juoda rutisevan kuivaa skumppaa niin kylmänä, että sen koostumus on hiukan jäykistynyt, ja syödä suolakeksien päällä erilaisia levitteitä kuten tapenadea, hummusta ja sellaisia. Haluaisin kamalasti, että aurinko paistaisi taas. Vaikka vastustan jonkun verran keinotekoisia vitamiinivalmisteita, niin kohta ehkä joudun ostamaan D-vitskuja purkissa, koska onhan tää pimeys ihan sairasta sikailua. On muuten jännä, että mun mielestä "vitsku" on ihan hyvä lyhenne, mutta "broisku" ja "tomsku" on ihan kamalia, vaikka niiden rakenne on käytännössä sama.

Parhaat kynsilakat on muuten melko varmasti Seppälässä. Se myy Models Ownia ja jotain muitakin, joiden hinta on edullinen ja värivalikoima voittamaton. Ostin eilen Models Ownin lakkaa, jonka sävy on Purple Passion, ja se on yksi hienoimman värisistä lakoista mitä olen koskaan itseeni sutinut. Se on tumma purppura, jossa on paljon pigmenttiä, mutta samalla se on kirkas olematta räikeä. Tätä ei olisi voinut tehdä paremmin. Saman merkin mintunvihreä ja purkkapinkki ovat aivan ehdottomia kevätlakkoja, ja alle femman hinnasta huolimatta ne myös pysyvät paljonkin kalliimpia kollegoitaan huomattavasti paremmin. Nuu antaa niille peukun ylös hyväksynnän merkiksi!

Hain eilen myös paketin postista, ja olin ilmeisesti taas tilaillut kännissä nettikaupasta kamaa. Tällä kertaa kuitenkin yllätin itseni positiivisesti; paketissa oli kaksi raidallista kolttua, sekä yksi aivan ihan kukallinen nuttu, jonka puen kevään ensimmäisenä päivänä conversejen ja nahkatakin kanssa ja sen lisäksi yksikään niistä ei maksanut yli kahdeksaa euroa. Hyvä meitsi! Känninen alenhaistaja ja budjetissapysyjä! Lanseerattiin työkavereiden kanssa sellainen malli, että kun joku tekee jonkun aivan mitättömänkin pienen asian, niin joku ehdottaa, että "nyt kyllä täytyy varmaan ottaa pienet aploodit tähän", ja sitten kaikki taputtavat tympeä ilme naamallaan ja voi jumalauta miten toi koko homma onkin ärsyttävä. Koittakaa tekin!

Sitten vielä poukkoilevan ja erinomaisen sekavan tekstin loppuun yksi lounaspaikkavinkki. Paitsi en viitsikään sanoa sitä, koska se on niin pieni paikka ettei me sitten mahduta enää Panun kanssa sinne. Eli unohtakaa, sen verran voin sanoa että siellä on aivan ylittämättömän hyvää ruokaa.

8 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

tulin hirmun hyvälle tuulelle tästä poukkoilusta :)
pinnan vertaaminen tomppaan sai mut röhähtämään ääneen, oli meinaan sen verta kekseliäs rinnastus.

mä digasin niistä kahvoista heti ensinäkemältä, kekkasin monta juttua jossa niistä voi olla odottamatonta hyötyä, kuten vaikka erilaiset nakuhommelit ja känni.

vihreä tee on kauheaa eikä kukaan voi tykätä siitä oikeasti ja vilpittä ja ne jotka niin väittävät hifistelevät vaan saatana.

mun lempikukka on nolo lemmikki, tuo kukkaisten punkrokkari.

mä kans vihaan broiskua sanana, mutta tomskusta tykkään. mä kyllä yleensäkin vähän vihaan tollasia leikkisiä lyhenteitä ja käytän niitä sitten silti ihan vaan itelleni vittuillakseni. oon just niin fiksu.

meillä taas töissä on tämä hyvättelyn kulttuuri. aivan randomtilanteissa sanotaan "hyvä *nimi tähän*!" sellaisella vittumaisen kannustavalla äänellä, ja nyökytellään hymyillen. toimii aika hyvin ja saa sellaisen mukavan paranoidin ilmapiirin aikaan.

kunpa mäkin jaksain blogata. ehkä viikonloppuna tai joskus.

nuunis kirjoitti...

pakko sanoa, että luin sen vertauksen jostain ja oli ihan pakko kopsaa kun se oli niin loistokas :D

ne kahvathan on siis aika funktionaaliset, veikkaan et ne tulee tarpeeseen tai hauskuuteen kyl jossain kohtaa.

kiitokset myös vihreä tee -tuesta, toi on totuus! sekä nolosta lempikukasta, mä diggaan kanssa lemmikeistä kovin. ja lupiineista!

toi "hyvä minkki" juuri tohon sävyyn on kanssa aivan killeri, se saa nimenomaan vainoharhaan, ja sehän on hyvä tila.

kyl se bloggaaminen sieltä taas tulee, vaikka sit poukkoillen tai vähän ajan päästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Vihreä tee on paskaa ( kuten hyvin helposti kaikki muukin tee, mutta vihreä satavarmasti). Se maistuu siltä kun kantaa Hesaria hampaillaan, koska kädet on niin täynnä tavaraa ja tajuaa vasta kun se maku alkaa iskeä suuhun, että joo, ehkä mä voin jo päästää irti tästä lehdestä. Ja tajuat sen siis siksi, että sun suussa alkaa maistua vihreä tee.

--zäkmän-

O. kirjoitti...

Mäkin haluaisin kamalasti kirjoittaa blogia, mutta sitten kun koitan kirjottaa niin ei olekaan mitään asiaa! Vaikka yleensä on ihan kamalasti.

Sanavahvistus on: static! Ihan oikea sana ja vieläpä osuva!

Kesäminkki kirjoitti...

:D myös saken kuvaus vihreän teen mausta oli hirveän osuva ja sai mut pärskäyttämään paahdetut sipulit näppikselle. miten mulla on näin lahjakkaita ja hauskoja ystäviä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaverit, whattafuck, mun on nyt pakko myöntää, että mä rakastan vihreää teetä. Oikeasti. Ja PALJON.

Mä haluaisin taas blogata, mutta mun elämäni on nykyään niin omituista, että kaikki vaan pitäisi siitä bloggaamista erikoisuudentavoitteluna ja vittuilisi.

- Panu

nuu kirjoitti...

haha panu, jo sun KOMMENTTI siitä, että muka tykkäät vihreästä teestä kuulostaa erikoisuudentavoittelulta ja siitä on pakko vittuilla ;) ei vaan, kyllä mä oon jossain aasialaisissa mestoissa joskus saanut hyvääkin vihreää teetä, jossa ei juurikaan ole sitä zäkmänin mainitsemaa hesarin makua. niitä on vaan niin erilaisia.

mites tää sanavahvari, gaytifui? tää ei oo oikee sana niinkun odeonilla, mut häiritsevä vähän.

O. kirjoitti...

gaytiful ois kyllä tosi hyvä uudissana! kannatan.