keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Day 05 A song that reminds you of someone

Kelasin ottaa tähän vähän vaihtoehtoisen lähestymistavan.

Tämä biisi oli vähän muokattuna ahkerina urheiluvuosinani vapaaohjelmassani. Se vaan sattui tahdillisesti sopimaan siihen, ja lisäksi voin kertoa, että muuten siinä lajissa on tapana käyttää klassista tai leffamusiikkia vaikka, joten tämän avulla myös erottuminen oli helppoa.

Tästä tulee mieleen hetket, joina kaikki toimii saumattomasti yhteen, kun pystyy tanssimaan toisen jaloilla. Se tunne, kun vain pyytämällä se toinen juoksisi vaikka tuleen, tunne sen voimasta ja energiasta, jota itse hallitsee. Muistot onnistumisista ja voitoista, pettymyksistä ja voimattomuudesta.

Tästä tulee mieleen vanha hevoseni Pulkkis.
Tämä biisi on t.A.T.u:n Not Gonna Get Us.

5 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

voi, hassu ja valtava pulkkis <3 harmi etten koskaan nähnyt teidän vapaaohjelmaa.

nuunis kirjoitti...

luonnollisesti se on kyllä myös nauhalla :) joskus vois pitää sellaset sessarit, että katsoisi kuvia hepoista (niitä on kai 10 superpaksua kansiollista), ja sit tsekkais pari hienointa rataa. oujou!

Kesäminkki kirjoitti...

hei siis JOOOOOO, oisin kiinnostunu!!111!! ja sit vois juoda viiniä ja itkeä :) ja shopata lopuks kännissä netistä hevoiset.

nuunis kirjoitti...

onneks meillä on niin huonot tilinsaldot ettei saada kun jotkut ex-ravurit.

Kesäminkki kirjoitti...

:D isla j brave! siinähän sitä on sitten sarkaa pitkille pimeille talvi-illoille. ja pitäähän sitä ihmisellä harrastus olla.