sunnuntai 23. elokuuta 2009

This is the noise that keeps me awake

Olin eilen bileissä. Ne oli läksiäiset, juhlakalu oli lähdössä kai suunnilleen vuodeksi ulkomaille. Itse en sankaria tunne niin kauhean hyvin, mutta olin siskoni wingmanina ja no okei, ihan vaan maaseutugrillijuhlien houkuttelemana tikkana paikalla. Juhlaseurue koostui suurimmaksi osaksi suomenruotsalaisista, joita en etukäteen tuntenut. (THIS ONE JUST IN: kollegani on vielä huomisen pois. Vittu, oon tehny kolme viikkoa kolmen ihmisen työt, enkä saatana jaksa enää vaan todennäköisesti saan huomenna itkuraivarit ja tapan its). Seurue osoittautui sillä tavalla fiktiiviseksi, että siinä oli edustettuna kaikki teinijenkkileffojen stereotypiaryhmät. Siellä oli "futisjoukkueen kapteeni", hyvännäköinen poika, joka oli aivan häkellyttävän tyhmä. Plastikkeja edustivat kolme blondia, jotka olivat kaikki töissä kuntosalilla ja joita ei muuten erottanut toisistaan, muuta kun että yksi oli paksumpi ja yhdellä oli lyhyemmät hiukset. Plastikit hulluttelivat syömällä kaksi täysjyväsämpylää ja yksi maistoi huikan non-light siideristä, iik! Nämä tytöt keskittyivät kuuntelemaan futisjoukkueen kapteenin dunkkujuttuja nojaten leukaansa käsiin silmät suurina nyökytellen kuin kolme hyvin koulutettua pikkuista hauvaa. Oli myös hauska poika, joka oli vähän pulska eikä niinkään komea, mutta jonka jutut olivat aivan briljantteja. Funnu guy muun muassa sanoi siskolleni pokerinaamalla erittäin tilannekoomisella hetkellä mua ei vittuukaan kiinnosta mitä sä sanot, josta Sandells innostui niin, että purskautti siideriä nenästä. Mukana oli myös nättinaamainen mahdottoman ujo poika, joka vaikutti aluksi arkuutensa takia vittumaiselta, sekä normaalia komeusihannetta edustava poika, jolla oli neljä marsua, joista se kertoili vuolaasti tarinoita. Jännä pari oli myös rauhanturvaajabodari ja ilmeisesti tämän paras ystävä, hintahtava ja keravafiboja lähettävä pörrötukka, joka joi gintoniceja ja puhui välillä vain tavuilla.

Bileissä oli hyvää ja olin onnistunut grillieväissä erinomaisesti. Myhäilin hienostunutta humaltunutta hymyä syödessäni tuhannen päissäni lohta ja tofu-kasvisnyyttejä noin kolmen aikaan yöllä. Sitten menin nukkumaan, ja nukuin vain noin kolme tuntia. Tepastellessani alas yläkerrasta, jossa nukkui lisäkseni melkein kymmenen ihmistä, katselin nukkuvia henkilöitä. Sammuneet näyttävät usein varsin lyyrisiltä, ne ovat sammuneet jotenkin varsin esittäviin asentoihin, ne pitävät käsiään toistensa ympäri ja näyttävät hyvin rauhaisilta ja tyyniltä. Useimmat ovat täysissä pukeissa ja meikeissä, joillain on jopa kengät jalassa tai drinkki kädessä vielä, ja ne näyttävät siltä, kuin ne voisivat milloin tahansa nousta ylös ja jatkaa juhlia. Sandells tietysti näki ainoan poikkeuksen tästä, sillä avatessaan silmänsä Sandellsin näkökenttään osui ensimmäiseksi suora näköyhteys marsubodarin bokserien sisään. Terassilla aamuauringossa olin bileiden sillä hetkellä suosituin tyttö, sillä mulla oli autossa yön yli viilennyttä Jaffaa. Aamiaiseksi oli luvattu jäätelöä, mutta lähdin kuitenkin heittämään Sandellsia kotikaupunkiinsa, koska moottoritie oli kuuma.

EDIT: lauserakenteiden tasosta päätellen olen kohta dokannut itseni futisjoukkueen kapteenin tyttöystäväksi. Eikö se muuten tee musta head cheerleaderin? Siistii.

2 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

kuulostaa kerrassaan loistobileille! on just niin kiinnostavaa lokitella tuntemattomien bileissä, koska silloin just noita ihmistyyppejä ja ryhmädynamiikkaa saa tarkasteltua sillä lailla objektiivisesti ja siitä saa usein makeat naurut.
ihana kuvaus muuten sammuneista <3 itse kun lähinnä korisee ja kuolaa ja muistuttaa muutenkin jotakuta, joka normaalisti pidetään "kotihoidossa" kellarissa kahleissa.
tulisitpa takaisin pysyvästi, olen hirveästi ikävöinyt sun päivityksiä.

nuunis kirjoitti...

oo, mä en ookaan ajatellu et just varmaan toi etäisyys ja se, ettei ennestään tunne, niin vahvistaa noiden stereotyyppisten ihmisten spottaamisia.

mä en tosiaan kanssa tajua, miten joskus jotkut näyttää sammuneina tollasilta. koska itsekään en näytä.

aion myös koittaa ees vähän tsemppaa, hävettää olla näin paska päivittään.