maanantai 31. elokuuta 2009

H1N1

Kun mä olen kipeä, niin olen yleensä aivan tuomiopäivän taudissa, enkä pysty päiväkausiin poistumaan kotoa. Jos taas olen yhtään kykenevä säntäilemään, niin puuhastelen kyllä kunnes tullaan tähän pisteeseen. Tänään on vähän parempi, mutta eilen vain tuskanhikoilin ja silmissä musteni enkä pystynyt katsomaan kuin tyyliin BB:tä, koska se ei ollut liian vaikeaa. Katsoin myös Rock of Loven, jonka Ambre siis voitti, ja se oli mielestäni lopulta ihan hyvä, vaikka olihan Daisy ihanuudeltaan ihan ulkona tästä maailmasta. Mutta siis, vieläkin Finnrexiniä ja nenäsumutetta tursuu silmistäkin ja rään määrällä juottaisi kaikki Afrikan janoiset, mutta olen vähän enemmän tolkuissani. Siitä riemastuneena, eli aivan vitullisen pakon edessä, olen tänään askarrellut kasaan raporttia koronkoroista, diskonttaamisesta ja annuiteettimenetelmistä. Niiden johdosta tunnen olevani vähän tyhmä, ja olen myös kohdannut jänniä haasteita, sillä alaindeksiä ei Wordissa ihan noin vaan ammutakaan ruudulle. Yläindeksejä kyllä, muttei alaindeksejä. On aivan vitun lapsellista tankata puolta tuntia jotain sellaista, millä ei oikeasti ole mitään väliä. Niinpä päätin luottaa arvoisan opettajan kykyyn tulkita, mikä yksi n-kirjain on alaindeksi, koska pitäisihän sen nyt se herranjumala tietää.

Ehkä juuri BB:n ja särkylääkkeiden yliannostuksesta johtuen olen alkanut himoita hiuspidennyksiä. Mä pitäisin sellaisista hurjan paljon, ja nykyään niitä saa sellaisina clip-oneina, eli niitä ei ole pakko pitää koko aikaa. En ole ehkä valmis laittamaan kultaharkkojani sellaiseen hömpötykseen, koska viimeaikoina henkilökohtaisen talouteni tunnusluvut ovat olleet välttäviä, elleivät jopa heikkoja, ja siksi en salli itselleni moista hupia edes sitä vähää. Safkapoliittiset asiat tosin on mutsin ansiosta tosi maltillisia, tänäänkin tein mummulan perunoita ja mutsin pihassa kasvaneita ruusupapuja, ilmaista kaikki tyynni.

Mutta siis. En ole kuollut. Vielä. Eikä mulla ole possunuhaa, kävin varmistamassa sen terveyskeskuksessa. Jotenkin tuntuu et aina kaikki siistit taudit jää mun kohdalta kuumeesta kiinni; se vaan ei nouse.

4 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

hei terveisiä täältä toiselta kuumevapaalta vyöhykkeeltä! kuten usein olen todennut, niin monesti tuntuu, ettei oikeastaan ole edes virallista lupaa sairastaa, kert ei oo ees kuumetta nii. right.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin himoitsen hiustenpidennyksiä tosi paljon, en tiä johtuuko se nyt tästä tosi-tv:n toljottamisesta, etenkin tosta huippiksesta. Mutta mä en vaan pysty edes KUVITTELEMAAN että mä mieluummin pistäisin x sataa euroa tukkaan kuin ostaisin levyjä tai menisin kuukaudeksi lontooseen. Vitsi kun oma tukka yhtäkkiä kasvaisi ja tuuhentuisi niin ei tarttisi miettiä. Typerä tukka.

Ai niin, mut saan frendiltä semmosen aitohiusnipun, josta saa esim ISON nutturan. Se on täsmälleen mun hiusten värinen. Siitä tulee varmaan hieno, ainakin sillä se oli hieno.

-Panu

nuunis kirjoitti...

njäh, ei ne nykyään maksa kun just sen huntin, okei aika monta levyä saa muttei ehkä kuukautta lontoota. mä oon ihan varma, että nää himot johtuu just tositeeveestä, bb:ssäkin on rock of lovessa kaikilla niin.

sellanen nutturalisä on muuten ihan sikamagee! just kun se on ihan samaa väriä niin saat sitten sellasen aikuisnutturan vaikka joka päivä.

nuunis kirjoitti...

niin ja mikä meitä minkki vaivaa? tai eihän meitä vaivaa vaan niitä muita. me ollaan systeemin uhreja niin kaksin meijän tuskan kanssa