maanantai 20. heinäkuuta 2009

You drive. You drive. I think there's something wrong with me.

Jos olisin aina lomalla, niin tämä blogi kyllä näivettyisi ja pian. Jo tämän viikon jälkeen sillä on posket ihan kuopalla, mutta onneksi palasin nyt töihin. Olen duunista jopa vähän innoissani, on kiva nähdä kaikkia noita mussukoita ja kevätkääryleitä ja kissanpentuja ja örkkimökkyläisiä. Alkulomasta olin lähinnä kännissä, ja loppulomasta taas vähän masentunut ja luimisteleva, sillä olin saanut vähän kaikesta suunnasta palautetta, ja sellainen tekee mut hyvin säikyksi ja ahdistuneeksi. Mutta se siitä.

Jos olisin taas maailman kuningatar, niin määräisin joka päiväksi laulua ja tanssia. Kävin perheeni kanssa lauantaina katsomassa Samppalinnan kesäteatterissa All Shook Up, ja se oli aivan ihastuttava. Kesäteattereissa on tunnelmaa, ne on nikkaroidun ja kotikutoisen oloisia, ja meininki on jotenkin lavatanssimainen. Lisäksi Eeva Vilkkumaa on jotenkin tosi suloinen, ja tosi pieni.

Jos olisin tosi rikas, ja mulla olisi 27 tonnia painava huvijahti, niin tahtoisin hovimestariksi joko kääpiön tai sitten ison mustan miehen, tai sitten vanhan brittiherrasmiehen, joka tietäisi kaikesta kaiken. Mieteittiin duunikaverin kanssa, että pitäisi tehdä itsestään sellaisia paperinukkeja, joita voisi sitten liimailla jahtien kansille ja nojailemaan luksusautoihin lehtien sivuilla. Aina pitää unelmoida, se on hyväksi.

Jos en olisi ollut näin huoleton lomalla, en varmaan olisi pulskistunut niin, että jakusta meinaa pamahtaa napit. Ällöttää, lupaan syödä koko viikon salaattia.

3 kommenttia:

panu kirjoitti...

Perkeleen palautteen antajat. Vaikka viestintuojaa ei saisikaan ampua, niin palautteen antajat ihan hyvin voisi.

Mun itsetuntoni voi tällä hetkellä ihan hyvin lähinnä siksi, ettei kukaan ole hetkeen kokenut tarvetta kehittää mua ihmisenä. Mutta kyllä se siitä vielä romutetaan.

Onneksi meidän duunien lähellä on hyviä salaattipaikkoja:)

nuunis kirjoitti...

..ja vaikka palaute ois ihan ansaittua, niin silti se saa luimimaan.

salaatit on aivan ihania, huomenna on pihvikeskiviikko mut sit vois taas olla tofusalaatin aika :) on muuten niin siistiä, että ollaan duuneissa niin lähekkäin.

panu kirjoitti...

Siis mitä enemmän on point palaute on, sitä vittumaisempaa sitä on ottaa vastaan. Täysin turhasta palautteesta kun voi vaan olla että "no eihän".

Joo, on tosi hienoa. Nostaa elämänlaatua, että sekä asutaan ETTÄ työskennellään vierekkäin:D